Notícies | Agenda

Imagina't porta dissabte al Teatre Conservatori «Un món (i un munt!) de dracs»

El muntatge, pensat per a nens i nenes majors de 3 anys, es podrà veure a les 17.30 h
18-04-2018 10:16
0 vots
Un moment de l'espectacle. IMATGE PROMOCIONAL

Un moment de l'espectacle. IMATGE PROMOCIONAL

La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 21 d'abril a les 17:30h, al Teatre Conservatori amb l'espectacle 'Un món (i un munt!) de dracs' de la Cia. Tanka Teatre, interpretat per Elsa Lluch i Ariadna Matas.

A 'Un món (i un munt!) de dracs' dues princeses ben peculiars descobreixen una llibreria màgica que amaga molts secrets. Dels seus llibres en surten un munt de dracs que les posen a prova. Vols saber com els vencen? Vols veure com un drac es menja els espectadors del teatre com si fossin sushi? T'agradaria participar en un càsting de dracs i cavallers?

Atreveix-te a conèixer dracs de tota mena i d'arreu del món: de la Xina, Japó, Grècia, Escandinàvia i, fins i tot, els que encara avui dia viuen a Catalunya.

Un espectacle de teatre, titelles, contes, humor, animació i interacció amb el públic per fomentar l'hàbit de la lectura d'una manera divertida.

Les entrades per veure 'Un món (i un munt!) de dracs' tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook