Notícies | Agenda

Els 9 muntatges imprescindibles de la Mostra d'Igualada 2018

Hem preparat una selecció d'espectacles de la fira que se celebra aquest cap de setmana a la capital de l'Anoia
12-04-2018 18:28
1 vot
«Kàtia», de Ka Teatre. Imatge promocional

«Kàtia», de Ka Teatre. Imatge promocional

Ka Teatre - «Kàtia»
La companyia anoienca presenta la Kàtia, una noia que fa la maleta i emprèn un viatge i una aventura amb la seva mare. Amb Muntseta Pelfort i Maria Berenguer (intèrprets) i Víctor Bor-ràs (autor). Cotxeres dels Moixiganguers. Dissabte, 10 i 11.30 h. (+ 3 anys).

El ballet imperial de la reina Rosamunda - «El meu príncep blau»
El grup de Tous explica, en clau de dansa, la trobada entre una noia del segle XVII i una del XXII. Amb Marc Hevàs (autor) i Beatriz Macías i Gemma Güell (intèrprets). Teatre de l'Aurora. Diumenge, 16.30 i 18 h. (+ 3 anys).

Cia. Teatre de l'Aurora - «La casa perduda»
Joan Arqué dirigeix i Roger Julià, Esperança Crespí i Pep Pascual interpreten una peça de teatre sobre el Dan, que ho perd tot i ha de recomençar quan pateix un fet inesperat a la seva vida. Cotxeres dels Moixiganguers. Dissabte, 17.30 i 19 h. (+ 6 anys).

Thomas Noone Dance - «Molsa»
La Janinka i el seu gos se separen per culpa de la guerra però la seva amistat supera tots els obstacles i s'acaben retrobant. Espectacle de dansa que es basa en el relat que va publicar l'escriptor David Cirici. Teatre de l'Aurora. Avui, a les 15.30 h. (+ 6 anys).

Claire de Lune Theatre - «Mon ami le monstre»
La companyia belga presenta per primer cop a Catalunya un espectacle de teatre d'ombres que parteix del Frankenstein de Mary Shelley -publicat fa 200 anys- per parlar de l'exclusió i el rebuig a la diferència. Teatre de l'Aurora. Dissabte, 10 i 12.30 h. (+ 6 anys).

Col·lectiu Mos Maiorum - «Mos Maiorum (el costum dels avantpassats)»
Teatre documental per explicar la dura realitat dels morts a la Mediterrània: més de 30.000 des de l'any 2000. Una xifra rere la qual hi ha un munt de persones. L'Escorxador (sala petita). Divendres, 11.30 i 13 h. (+ 12 anys).

Teatre de l'enjòlit - «El misteri de Fermat»
Una de les estrenes absolutes de La Mostra és la història de l'enigma que va plantejar el matemàtic Pierre de Fermat. Un repte que va resoldre l'anglès Andrew Wiles el 1995, tres-cents anys després. L'Escorxador (sala gran). Avui, 15.30 h; divendres, 10 h. (+ 12 anys).

Balkan Paradise Orchestra - Cloenda de La Mostra Jove
Una desena de dones formen aquest conjunt orquestral català que transita per territoris sonors com la música mediterrània i la balcànica a partir del metall i la festa. Un espectacle en directe carregat de força. L'Escorxador (pati). Diumenge, 18 i 19 h. (+ 12 anys).

Hotel Iocandi - «Esquerdes»
Escala d'equilibris, elements aeris i música en un muntatge de circ sobre la fragilitat humana que té la presència de la trapezista Griselda Juncà, de Sant Feliu Sasserra. Plaça de Cal Font. Dissabte, a les 11 h; diumenge, a les 11 h. (Tots els públics).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook