Notícies | Agenda

El cantautor solsoní Roger Mas porta al Kursaal el seu nou treball, «Parnàs»

L'actuació serà aquest divendres 23 de març a les 21h
21-03-2018 18:21
0 vots
Roger Mas.

Roger Mas.

La sala gran del Kursaal acollirà divendres, 23 de març a les 21h el concert de presentació de 'Parnàs', el novè disc del cantautor solsoní Roger Mas i que arriba 20 anys després del primer, un disc estrenat en un concert a Brussel·les a principis de març i que divendres passat a es va presentar a l'Auditori de Barcelona dins del Festival Barnasants.

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.
 
Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se'ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves. Complerts els vint anys del seu primer disc, ens presenta PARNÀS.
 
Al disc -primavera 2018 Ed. SatéliteK- i als concerts de la gira hi trobem noves cançons, adaptacions de cançons tradicionals o antigues i poemes musicats d'autors tan diversos com Amadeu Vidal i Bonafont, Toni Gol i Roca, Miquel Martí i Pol, Joan Maragall, Salvador Espriu, Eulària Anzizu...

Roger Mas estarà acompanyat per Míriam Encinas (diruba, viola medieval, flautes i percussió), Xavier Guitó (piano i teclats) i Arcadi Marcet (contrabaix). També hi ha haurà la col·laboració del cor Lupulus Emsembla i els poetes Amadeu Vidal i Toni Gol.

Les entrades pel concert de Roger Mas costen 18 euros (15 amb el carnet del Galliner, majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook