Notícies | Agenda

Dansa i humor amb la Camut Band, divendres, al Conservatori

El cicle Platea Jove proposa aquesta setmana l'espectacle «Moments Camut»
15-03-2018 09:49
0 vots
Camut Band. Imatge promocional

Camut Band. Imatge promocional

Aquest divendres, 16 de març a les 21h, torna el cicle Platea Jove al Teatre Conservatori de Manresa amb l'espectacle 'Moments Camut' de la companyia Camut Band, que ens proposa una festa d'emocions visuals i sonores, amenitzada amb una gran dosi d'humor.

Una fascinant coreografia damunt la sorra al ritme d'un Udú, l'humor de "La Taula", on tres personatges desenvolupen un divertit discurs rítmic, la interacció entre la dansa i els sons virtuals o el virtuosisme del claqué ballat damunt de grans tambors, són alguns dels moments que el públic podrà degustar.

"Moments Camut" és un espectacle dinàmic i divertit, en què el públic gaudirà de la màgia del sand dance i la música en directe i sentirà la potència del claqué, convertint-se, per moments, en el protagonista amb la seva participació.

Reinventar tot allò creat, incorporant noves tecnologies i elements sonors, és la proposta de "Moments Camut", espectacle que reuneix, entre altres, els números més emblemàtics de la companyia

Les entrades tenen un preu de 5€ i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, una hora abans de la funció al Conservatori i també per Internet, a www.kursaal.cat.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook