Notícies | Agenda

Imagina't porta dissabte al Conservatori «La cigala i la formiga»

El muntatge, pensat per a nens i nenes majors de 3 anys, es podrà veure a les 17.30 h
08-03-2018 17:57
0 vots
Un moment de l'espectacle. Imatge promocional

Un moment de l'espectacle. Imatge promocional

La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't continua aquest dissabte, 10 de març a les 17:30h, al Teatre Conservatori amb l'espectacle de titelles 'La cigala i la formiga' de la Cia. Xip Xap Teatre, interpretat per Imma Juanos, Víctor Polo i Oriol Panes 'Ritxi'.

A través dels personatges de la cigala i la formiga viatjarem per totes les estacions de l'any: quan les fulles dels arbres canvien de color i cauen, quan comença a nevar i quan tornen a cantar els ocells amb la primavera. Ajudats per les cançons, us volem explicar una història que parla de l'amistat, de les diferents maneres de veure la vida i de com encarar-la... buscant l'ofici que més ens agradi.

La Faula de la Cigala i la Formiga té un final de faula tradicional com ja el van escriure tots els autors. I això és el que us volem contar... o potser no.

Les entrades per veure 'La cigala i la formiga' tenen un preu de 8€ (6€ amb carnet Imagina't). Per a més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook