Notícies | Agenda

«La llamada» dels 'Javis' es projecta a Cardona

El debut en el llargmetratge dels professors d'OT, Javier Calvo i Javier Ambrossi, es veurà aquest dijous a l'Auditori Valentí Fuster
14-02-2018 16:57
0 vots
«La llamada» dels 'Javis' es projecta a Cardona

«La llamada» dels 'Javis' es projecta a Cardona

El Cicle Gaudí portarà dijous a Cardona una de les sensacions cinematogràfiques de la temporada, el film "La Llamada", l'aplaudida comèdia musical dirigida per Javier Calvo i Javier Ambrossi (els 'Javis' d'Operación Triunfo, els professors revelació del programa), que recentment ha estat guardonada amb el premi Gaudí del públic a la millor pel·lícula i que també s'ha endut un Goya a la millor cançó original -de Leiva- i quatre nominacions més a la millor direcció novell, al millor guió adaptat i a les millors actrius de repartiment per a Belén Cuesta i Anna Castillo.

En aquesta ocasió, el Cicle Gaudí canvia la seva ubicació habitual del teatre dels Catòlics per traslladar-se de manera excepcional a l'Auditori Valentí Fuster, que aquest mes de febrer ha iniciat la seva programació cultural. La projecció s'iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 2,5 euros, mentre que el preu pels que tinguin el Carnet Jove és de 3 euros. També hi ha la possibilitat d'adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

L'argument
Maria (Macarena García) i Susana (Anna Castillo) son dues joves que passen l'estiu a La Brújula, un campament de monges a Segovia, un indret aïllat, envoltat de natuara i sense cobertura. Però les noies volen divertir-se i durant la nit fan ruta per les discoteques properes, intentant que les germanes ernarda (Gracia Olayo) i Milagros (Belén Cuesta) no descobreixen les seves sortides. Però després d'una nit apoteòsica a la pista de ball, a Maria se li apareix Déu (Richard Collins-Moore), que tractarà de captivar-la con música de Whitney Houston. Mentres ella viu el seu particular viatge de redescobriment, la seva amiga Susana també experimentarà una revelació.

"La Llamada" és l'adaptació a la gran pantalla del popular musical de Javier Calvo i Javier Ambrossi, que debuten como a directors en un llarg després d'haver signat la sèrie "Paquita Salas".

El mes vinent, el cicle cinematogràfic tornarà als Catòlics, on s'hi podrà veure 'La pell freda', basada en una novel·la d'Albert Sánchez Piñol.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook