Notícies | Agenda

Pep Tosar porta el Lorca més íntim al Kursaal

L'actor mallorquí dirigeix i interpreta "Federico García", un muntatge de teatre documental que fusiona text, ball, música i audiovisual
13-02-2018 16:00
0 vots
Pep Tosar i Evelyn Arévalo han passat aquest dimarts pel Kursaal per parlar de l'obra «Federico García». MARTA PICH

Pep Tosar i Evelyn Arévalo han passat aquest dimarts pel Kursaal per parlar de l'obra «Federico García». MARTA PICH

Literatura i memòria històrica es fusionen en la biografia de Federico García Lorca i els dos vessants relliguen l'espectacle de títol gairebé homònim ("Federico García") que es podrà veure aquest diumenge a les 18 h a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa. El reconegut actor Pep Tosar signa la dramatúrgia -juntament amb Evelyn Arévalo-, la direcció i la interpretació d'un muntatge d'hora i mitja en el que també hi ha els músics Mariola Membrives, Rycardo Moreno i David Domínguez i el bailaor Pol Jiménez.

"És important que l'espectador estableixi les connexions", va apuntar ahir Tosar en conversa amb Regió7: "la vida viscuda, l'experiència, va generar una obra concreta". Conegut com un poeta cabdal de la llengua castellana i com un dramaturg teatral de primer ordre, l'espectacle també dóna molt pes "a la prosa, que és excel·lent, i que jo no coneixia".

Les entrades es poden comprar per 18 euros, 15 euros per als majors de 65 anys i 6 euros per als menors de 25 anys. La venda es realitza a les taquilles, al web www.kursaal.cat i el telèfon 93 872 36 36.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook