Notícies | Agenda

Sèlia: Un trio manresà a la Tarima

El grup, format per veu, piano i violí, actuarà al cicle que acull el Nais
08-02-2018 22:57
0 vots
El grup Sèlia és format per tres manresanes estudiants de música. imatge promocional

El grup Sèlia és format per tres manresanes estudiants de música. imatge promocional

Són tres joves manresanes i estudiants de música. Es diuen Àuria Iglesias, Anna Moseguí i Laia Tatgé i han creat el grup de música Sèlia per abocar-hi la seva creativitat. Amb la veu, el piano i el violí aporten el seu estil personal a les versions que fan de cançons que tenen «un missatge potent i que expliquen relats. Cada cançó et transporta a un món, un estil, una història», afirmen.

El grup Sèlia actuarà aquest diumenge (18.30 h) al bar Nais de Manresa en el marc del cicle Tarima, impulsat per l'entitat Cultura del Bé Comú, responsable del Mercat de Música Morta de Manresa.

El trio manresà femení, que va néixer l'octubre passat, ha trobat el seu espai a la Tarima, un circuit artístic emergent que pretén descobrir els noms d'aquells joves artistes que comencen. Amb el seu projecte de proximitat, Iglesias (veu), Moseguí (piano) i Tatjé (violí) volen trobar el seu camí musical.

Cada diumenge a la tarda (18.30 h), fins al 18 de març, Tarima proposa espectacles de música i teatre al Nais Bar. Són artistes generalment de Manresa, i amb una forta presència femenina a l'escenari. L'entrada és lliure i amb taquilla inversa. L'organització posa a disposició la T-Tarima, una targeta de fidelització que donarà accés a un nou concert, encara sorpresa, a la primavera.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook