Notícies | Agenda

L'actor Pablo Derqui es posarà a la pell de «Calígula», aquest cap de setmana al Kursaal

Sota la direcció de Mario Gas, «Calígula» es va estrenar al Teatre Grec amb gran èxit de públic i crítica
08-02-2018 13:46
0 vots
Pablo Derqui encapçala el repartiment. Kursaal

Pablo Derqui encapçala el repartiment. Kursaal

La sala gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana, dissabte a les 21h i diumenge a les 18h, dues funcions de 'Calígula' del francès d'origen algerià Albert Camus sobre l'absurd existencial, el patiment i la lògica del poder, amb direcció de Mario Gas. L'actor Pablo Derqui encapçala el repartiment que compta també amb les interpretacions de Borja Espinosa, Mónica López, Bernat Quintana, David Vert, Pep Ferrer, Pep Molina, Anabel Moreno i Ricardo Moya.

L'escriptor romà Suetoni va deixar per a la posteritat un retrat del tercer emperador romà, Gai Juli César August Germànic, que ha passat a la història amb el sobrenom: Calígula. L'escriptor Albert Camus, un dels autors més importants de la França del segle XX i premi Nobel de Literatura el 1957, va partir d'aquest retrat per tal de crear una peça teatral que és, de fet, un conjunt d'obres integrades en una de sola. El seu protagonista s'enfronta a l'absurd de l'existència després de la mort de la seva amant i germana, Drussil·la, i en un intent de demostrar la mortalitat i infelicitat dels éssers humans, sotmet els seus súbdits a tota mena d'horrors i persecucions.

'Calígula' és una coproducció del Teatre Romea, el Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida i el Grec 2017 Festival de Barcelona. L'espectacle es va estrenar en l'última edició del Teatre Grec de Barcelona amb gran èxit de públic i crítica.

Les entrades tenen un preu de 28euros (25€ majors de 65 anys i carnet Galliner i 6€ menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook