Notícies | Agenda

El grup de folk rock Coses passa dijous pel Club de la Cançó

El cicle enceta el primer dels seus tres concerts a la Sala Petita del Kursaal
23-01-2018 18:17
0 vots
Els membres de Coses. IMATGE PROMOCIONAL

Els membres de Coses. IMATGE PROMOCIONAL

La sala petita del Kursaal de Manresa acollirà aquest dijous, 25 de gener a les 21h, dins del cicle del Club de la Cançó un concert del grup Coses, un conjunt de cançó d'autor empeltat de folk rock que va estar actiu del 1972 al 1979 i que va musicar textos de poetes, sobretot de Miquel Martí i Pol i Miquel Desclot i poemes anònims.

Amb tres discos editats, del 1976 al 1978, la vida del grup Coses va ser breu però intensa. Va ser tan intensa i va deixar tanta petjada que molts avui encara saben seguir la lletra de les seves cançons de tant com els van quedar gravades a la memòria. Trenta-cinc anys després de la seva dissolució, l'any 2013 Coses va tornar als escenaris i un dels primers llocs on va actuar va ser precisament a El Club de la Cançó. L'octubre del 2016 van ser de nou a Manresa, dins la programació de la Fira Mediterrània, presentant el seu disc "Així s'encenen al vent", acompanyats per la Cobla Sant Jordi. Ara tornen a Manresa amb la seva formació original de trio (Miquel Estrada, veu i baix, Jordi Fàbregas, veu i guitarres i Ton Rulló, veu i percussions) reforçada pel músic Joan Aguilar, "Juanche", que els acompanya en aquesta segona etapa.

Les entrades per veure els Coses tenen un preu de 15€ (12 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

El segon concert del cicle El Club de la Cancó serà el del cantautor Quico Pi de la Serra, el 22 de febrer; i el darrer, el concert del grup Itzipa, el 3 de maig.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook