Notícies | Agenda

La Banda de la Unió Musical del Bages oferirà al Kursaal el concert de Cap d'Any

Serà l'1 de gener, a partir de les 7 de la tarda, a la sala gran de teatre manresà 
28-12-2017 12:43
0 vots
La Banda de la Unió Musical del Bages Imatge promocional

La Banda de la Unió Musical del Bages Imatge promocional

Un any més la banda de la Unió Musical del Bages donarà la benvinguda al 2018 amb el tradicional concert de Cap d'Any, que tindrà lloc el proper dilluns, 1 de gener a les 19h, a la Sala Gran del Teatre Kursaal. El concert, sota la direcció de Dídac Mirallas, comptarà amb el tenor Paco Martínez i la col·laboració del Ballet Jove de Navarcles.

De la mà de la música viatjarem per diversos indrets del món i de la fantasia per iniciar l'any amb un espectacle ple de llum i de color, sorgits de les selectes plomes de compositors com Wagner, Albinoni, Johann Strauss, Mozart, Jacob de Haan, que ens tornaran a l'essència dels concerts de cap d'any tradicional.

El concert s'iniciarà amb l'obra "Tannhäuser Pilgerchor" (Cor de Pelegrins de Tannhäuser) del compositor alemany Richard Wagner. Seguidament amb el "Célèbre adagio" del compositor italià Tomaso Albinoni. Continuarà amb la famosa obra napolitana "Funiculì funiculà" del compositor Luigi Denza. I serà el "Concierto de Aranjuez" (adajio) de Joaquín Rodrigo i "Geschichten aus dem Wienerwald" (Contes dels boscos de Viena) de Johann Strauss II les obres que finalitzaran aquesta primera part.

A la segona part comptarem amb el "Concerto d'amore" (Concert d'amor) de Jacob de Haan, "Destellos del Alba" de Ferrer Ferran, "Rosen aus dem süden" (Roses del sud) i "Annen polka" (Polca Anna) de Johann Strauss II, "Coffee serenade" (Serenata de cafè) de Ted Huggens, "Mozart pop symphony" de Toshihiko Shakashi, i finalitzant amb l'obra "Cinquena simfonia" de Ludwig van Beethoven i "Mambo 5" de Perez Prado amb l'arranjament de Rafa Vizcaino.

La Banda de la Unió musical del Bages està formada per estudiants avançats de música, alumnes de diverses escoles de música de Manresa i comarca, i també músics professionals.

Les entrades pel concert de dilluns a Manresa, que costen 15 euros (12 euros amb el carnet del Galliner, Escoles de música, menors de 25 i majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon (93 872 36 36) i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook