Notícies | Agenda

Fires i festes del cap de setmana

Moltes poblacions comencen a celebrar mercats i fires ja des de divendres, aprofitant la Puríssima
08-12-2017 11:45
0 vots
Demostracions d'oficis d'artesans a la Fira de la Purissima. D.C.

Demostracions d'oficis d'artesans a la Fira de la Purissima. D.C.

FIRA PIRINEU ESPORT I NATURA, BELLVER DE CERDANYA
Del 7 al 10 de desembre, al pavelló, fira dedicada a la muntanya i als esports. Mercat d'esquí d'ocasió i concurs d'escalada.

FESTA MAJOR DE SANTA EULÀLIA, BERGA
Diumenge, a les 12 h, al local dels castellers, inauguració de l'exposició de la 5a subhasta de la Fundació Privada Tutelar del Berguedà. Serà oberta fins al 23 de desembre. Horaris: laborables, de 18 a 20 h; dissabtes i diumenges, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h. La subhasta es farà el 23 de desembre, a les 19 h. A les 18 h, a la plaça de Sant Joan, audició de sardanes a càrrec de la cobla Pirineu.

25A FIRA DE L'ESTANY
Divendres, a les 8.30 h, al costat de l'ajuntament, esmorzar popular. De 9 a 14 h, fira d'artesans, pintors i entitats, 46è concurs de pintura ràpida, jornada de portes obertes al claustre del monestir, entrada lliure al centre de visitatns, trobada de plaques de cava, passejades amb tractor antic, exposicions, activitats per a infants i vermut El Moianès Ve de Gust. A les 10.30 h, a la pista vella, concurs de bitlles catalanes. De 10.30 a 14 h, activitats canines a càrrec de l'Escola i Residència Canina Monteferrari. A les 12 h, a la plaça del Monestir, representació de Mr. Arlet, a càrrec de Moi Jordana. A les 13.30 h, a la plaça del Monestir, veredicte i lliurament de premis del 46è Concurs de pintura ràpida. A les 17 h, al local social del Cine, ball amb Jordi Soler.

FESTA DE L'ESPERANÇA, ERMITA DEL GRAU DE FALS
Diumenge, a les 13 h, celebració de l'eucaristia i cant dels Goigs de la Verge del Grau, presidit pels priors d'enguany. Entrega del Guardó del Grau a la persona triada per les entitats i priors. S'ha reformat la placeta de davant l'ermita i la talla de la verge que presideix el retaule s'ha pintat de nou.

FIRA DE LA PURÍSSIMA DE GIRONELLA
Divendres, a partir de les 9 h, 32a Fira nadalenca, artesania i tradició. A les 9 h, 30a trobada de gegants i grallers. A partir de les 9.30 h, a la plaça de la Vila, L'esmorzar de la fira. A les 10 h, a la plaça de la Vila, 14è concurs d'allioli de codony. A les 11 h, a la plaça Campalans, inici de la cercavila de les colles geganteres i de grallers. A les 11.30 h, a l'Església Vella, Espai Cuina: tallers de cuina de Nadal per a nens. A les 11.30 h, a la placeta, 28è tast del blat de moro escairat. Tast: 1 euro. Tast + cassoleta: 2 euros. A les 12 h, a la plaça de l'Església, espectacle infantil Transhumància, de la companyia Xip-Xap. A les 12.30 h, a la plaça de l'Estació, ballada de gegants i grallers. A les 13 h, a l'Església Vella, cantada de nadales a càrrec de la coral infantil Les Veus de Gironella. A partir de les 17 h, al Local del Blat, presentació dels equips de futbol de l'At. Gironella. A les 18 h, quina. Durant la fira, acció artística sobre el blat de moro al carrer Pont Vell, 1.

INFLABLE, ESPARREGUERA
Inflable. Fins diumenge, de les 11.30 a les 13.30 h i de 17.30 a 20.30 h, a la plaça de Santa Eulàlia.

FIRA DE NADAL AL BARRI DE LA FONT VELLA, IGUALADA
Fins diumenge i els dies 16 i 17 de desembre, de 10 a 21 h, a la plaça de l'Ajuntament, carrer Santa Maria i plaça Pius XII, fira de Nadal tradicional: poductes nadalencs, artesania, ornaments, pessebres, gastronomia, acompanyada de cantades de nadales de les corals de la ciutat, tallers infantils i el tradicional cagatió. Ho organitzen: Associació del Barri de la Font Vella i Fira d'Igualada.

MERCAT SOMIATRUITES, MANRESA
Dissabte, de 9 a 14 h, a la plaça del Mercat (Puigmercadal), mercat d'artistes, dissenyadors i artesans.

MERCAT DE LES PUCES, NAVARCLES
Diumenge, de 9 a 14 h, al parc Marcel·lí Monrós. Mercat de segona mà i d'intercanvi. Hi pot participar tothom. Contacte: José Pinto (646 618 457).

PARC D'ATRACCIONS DEL PONT DE LA PURÍSSIMA, PUIGCERDÀ
Fins diumenge, a la plaça del Call.

FIRA DE LA VALL, TUIXENT
Divendres, fira de productes artesans de la Vall de la Vansa, Josa i Tuixent: formatges, herbes, essències, escultures, melmelades... Durant tot el dia, música popular i tradicional. Organització: Ass. de la Vall de la Vansa i Tuixent.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook