Notícies | Agenda

Les fires i festes del cap de setmana

Súria organitza la fira medieval, Puig-reig la de Sant Martí i Navarcles el mercat de les puces
10-11-2017 09:58
1 vot
Somiatruites s'instal·la a la plaça del Mercat de Manresa. Arxiu/Gemma Camps

Somiatruites s'instal·la a la plaça del Mercat de Manresa. Arxiu/Gemma Camps

16a Fira Medieval d'Oficis. Súria
Dissabte i diumenge, amb paradistes, artesans d'oficis tradicionals, tallers, música, escenificacions teatrals... Dissabte, a les 20 h, a la Taverna de l'Hostal, audició medieval amb Els Berros de la Cort. Diumenge, a les 12 h, al carrer de la Plena, concert amb la Coral Sòrissons i alumnes de l'Escola Municipal de Música. Es mantenen espectacles emblemàtics, com el muntatge d'embolics medievals Salats! i les exhibicions d'aus rapinyaires. D'altra banda, Cal Balaguer del Porxo acollirà una exposició sobre vestits de l'edat mitjana. Un campament medieval s'instal·larà a l'Era del Castell. Hi haurà servei de transport gratuït entre l'aparcament de l'entrada sud i el centre de la vila. Programa complet a www.suriaturisme.cat.

Somiatruites. Manresa
Dissabte, de 9 a 14 h, a la plaça del Mercat (Puigmercadal), mercat d'artistes, dissenyadors i artesans.

Mercat de les Puces. Navarcles
Diumenge, de 9 a 14 h, al parc Marcel·lí Monrós. Mercat de segona mà i d'intercanvi. Hi pot participar tothom. Contacte: José Pinto (646 618 457).

4a Nit dels Cerdans. Puigcerdà
Diumenge, a les 18 h, al Casino Ceretà. Entrades: 5 euros, en benefici de l'Àliga, Ass. ceretana d'ajut i suport en el càncer.

Fira de Sant Martí. Puig-reig
Dissabte i diumenge, festa destinada al comerç, amb exposició de productes, artesania, indústria i vehicles. Actes festius durant tots els dies. Tria d'actes festius: dissabte, a les 17 h, a la plaça de la Creu, trobada de gegantons i capgrossos. A les 19 h, cercavila de les pubilles i hereus d'arreu de Catalunya i, a les 20 h, proclamació de la pubilla, la dama, l'hereu i el fadrí 2017-2018. A les 00 h, ball jove al pavelló d'esports. Diumenge, a les 11 h, 36a trobada de gegants i cercavila pels carrers del poble. A les 13 h, a l'antiga biblioteca, exposició de les obres del 39è concurs de pintura ràpida. Dilluns, a les 16 h, visita guiada al castell de Puig-reig, a càrrec de l'Associació Cultural Els Templers de Puig-reig.

També et pot interessar:
Fira novembre de Vilanova i la Geltrú (divendres, dissabte i diumenge)
Fira Snowfun a Reus (dissabte i diumenge)
Fira Medieval de Lloret de Mar (dissabte i diumenge)
La Gran Festa del Vi a Igualada (dissabte)
Festa del Bolet a Santa Susanna (diumenge)
Fira de la Perdiu de Vilanova de Meià (diumenge)
Funifira a Gelida (dissabte i diumenge)

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook