Notícies | Agenda

«Les cançons dels brigadistes», aquest divendres al Kursaal

El Brossa Quartet de Corda compartirà escenari amb la cantant de la manresana Marta Valero
11-10-2017 11:21
0 vots
El Brossa Quartet de Corda. IMATGE PROMOCIONAL

El Brossa Quartet de Corda. IMATGE PROMOCIONAL

La Sala Petita del Kursaal acollirà, aquest divendres 13 d'octubre a les 21h, 'Les cançons dels brigadistes', que interpretarà el Brossa Quartet de Corda (Aleix Puig, Pere Bartolomé, Imma Lluch i Oleguer Aymamí) amb la col·laboració especial de la cantat manresana Marta Valero, Gregori Ferrer (acordió cromàtic i arranjaments) i Josep 'Pinyu' Martí (percussions).

L'espectacle 'Les cançons dels brigadistes' pretén ser un homenatge als antics herois anònims, amb un repertori que recupera les melodies històriques en defensa dels valors de llibertat i solidaritat. Amb un estil elegant i virtuós, les cançons de la resistència espanyola mostraran connexions amb el flamenc, la música clàssica, la música gitana o el jazz.

El Brossa Quartet de Corda fou el responsable d'interpretar per al darrer acte d'homenatge a les Brigades Internacionals les cançons i himnes que van ser emblema de la seva lluita. La formació va protagonitzar una vetllada plena d'emoció compartida amb els brigadistes internacionals supervivents i les seves famílies. Ara el Quartet Brossa arriba al Kursaal de Manresa amb aquesta proposta suggerent per recuperar la memòria històrica a través de la música i l'emoció.

Les entrades per veure 'Les cançons dels brigadistes' tenen un preu de 20€ (18 euros majors de 65 anys, menors de 25 anys, Escoles de Música i 10€ amb Carnet Galliner). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook