Notícies | Agenda

Escena

«L'hostal de la Glòria», de Josep M. de Sagarra, aquest dimecres al Kursaal

El muntatge va a càrrec del Grup Escènic Nostra Llar de Manresa
09-10-2017 16:21
0 vots
L'elenc de l'obra. Imatge promocional

L'elenc de l'obra. Imatge promocional

Aquest proper dimecres, 11 d'octubre, la Sala Petita del Kursaal –dins de la programació del cicle Kilòmetre 0- acollirà en doble funció (a les 17h i a les 21h) la versió de 'L'hostal de la Glòria' de Josep Maria de Sagarra, que oferirà el Grup Escènic Nostra Llar del Casal Parroquial del Poble Nou de Manresa. Les entrades per a totes dues funcions estan pràcticament exhaurides.

Aquest clàssic de Sagarra té com a protagonista la Glòria, que té un hostal per on passa gent de tota mena. L'Andreu, el seu marit, i la Roser, la seva germana, viuen amb ella i mantenen una aventura secreta. La distància cada vegada més evident entre la Glòria i el seu marit, i el patiment que ella sent per la infelicitat de la seva germana, ofeguen l'hostalera. Fins que un dia arriba al poble un nou jutge.

Aquesta versió de 'L'hostal de la Glòria' es va estrenar el 31 de març al Casal Parroquial del Poble Nou de Manresa, amb una gran acollida i es va repetir els dies 1, 2 i 23 d'abril i 7 de maig, sempre amb les entrades exhaurides.

Les entrades per veure 'L'hostal de la Glòria' tenen un preu de 10€ (6 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook