Notícies | Agenda

«Abans que arribi l'alemany», un dels èxits de la Fira Tàrrega, aquest dijous al Kursaal

El muntatge s'inclou dins dels actes de Dia Internacional de l'Alzheimer
20-09-2017 09:36
0 vots
L'obra es representa a les 21 h. Imatge promocional

L'obra es representa a les 21 h. Imatge promocional

La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 21 de setembre a les 21h, 'Abans que arribi l'alemany', un dels èxits de la passada edició de Fira Tàrrega.  Un espectacle que parla de la identitat, la valentia i el coratge d'una dona després de ser diagnosticada d'Alzheimer. El muntatge, interpretat per Muntsa Alcañiz i Pedro Mas, forma part dels actes al voltant del Dia Internacional de l'Alzheimer i compta amb la col·laboració de l'Associació de Familiars d'Alzheimer i altre demències.

La Júlia, una dona d'uns seixanta anys interpretada per l'actriu Muntsa Alcañiz, acaba de rebre el diagnòstic de la malaltia d'Alzheimer. La imminència del desenvolupament de la malaltia i les reaccions de la família i la gent més propera li originaran un terrabastall emocional. Aquest és el punt de partida de l'espectacle Abans que arribi l'alemany, de Marta Barceló, dirigida per Joan Fullana i que es va estrenar el març passat a la Seca Espai Brossa.

'Abans que arribi l'alemany' és el text guanyador del II torneig de Dramatúrgia de les Illes Balears. Un muntatge que pretén emocionar i divertir a l'espectador, combinant sàviament el drama que suposa la situació plantejada amb l'humor de diferents punts de vista i que demostra que moltes vegades, tot és qüestió de perspectiva.

En acabar la funció hi haurà un col·loqui amb els actors del muntatge, Muntsa Alcañiz i Pedro Mas.

Les entrades per veure 'Abans que arribi l'alemany' de Marta Barcló tenen un preu de 18€ (15 euros amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Més informació a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook