Notícies | Agenda

Los Valientes i The Kollaks: saba jove a l'escenari de la Stroika

Els grups manresans mostraran aquest dissabte les seves credencials
07-09-2017 22:41
0 vots
Los Valientes publicaran el seu primer EP d'aquí a unes setmanes imatge promocional

Los Valientes publicaran el seu primer EP d'aquí a unes setmanes imatge promocional

Energia, força, una motxilla plena d'il·lusió, ganes de trepitjar fort, i de demostrar el seu potencial. Així són Los Valientes, un grup de joves de Manresa que parteix del punk i del garaje per aconseguir que els espectadors gaudeixin de la seva música. Actuaran dissabte a partir de 2/4 d'11 del vespre a la sala Stroika de Manresa.

Los Valientes són un grup de quatre amics que van decidir unir les seves habilitats artístiques el setembre de l'any passat. «Ens agrada molt la música i compartim diversos gustos musicals. Ens ho passem molt bé junts», explica un dels components de la banda, Toni Comino.

Les seves influències beuen de grups com els gironins Aliment, els madrilenys The Parrots, i els barcelonins Mujeres. I en les següents setmanes, trauran a la llum el seu primer EP format per sis temes. «Volem fer carretera i tocar a tots els llocs que puguem. I més endavant, gravar un disc», destaca un dels guitarristes, Roger Rovira.

Després del concert de Los Valientes serà el torn de The Kollaks, una formació també manresana on els seus integrants tenen només entre 18 i 20 anys.

Tres dels components tocaven a Kuadrilla, i tenen influències de grups com NOFX, Pennywise, Bad Religion, Green day, Black Flag, Bad brains, entre altres.

S'autodefineixen com una formació que «té la intenció de reviure l'escena punk rock i hardcore manresana». I tenen moltes ganes «de tocar i sortir als escenaris. Ens volem donar a conèixer».

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook