Notícies | Agenda

La Casa Lluvià inaugura aquest divendres la mostra d'art «El Fil Conductor»

Inclou obres dels alumnes de les escoles d'art de Manresa i Vic i del taller Coloma de Berga
07-09-2017 09:21
0 vots
La mostra estarà oberta fins el 7 d'octubre. AJM

La mostra estarà oberta fins el 7 d'octubre. AJM

La Casa Lluvià de Manresa estrena aquest divendres, 8 de setembre, a les 7 de la tarda, l'exposició 'El Fil Conductor, Empresa-Escola, Escola-Empresa', una mostra que vol donar a conèixer la relació que s'estableix entre l'escola d'Art i Superior de Disseny de Vic i l'empresa La Farga, posant en valor conceptes com l'art, l'artesania i el disseny en coure.

L'exposició, organitzada per la Delegació del Bages-Berguedà del COAC i el Centre Cultural El Casino de l'Ajuntament de Manresa, presenta obres dels alumnes de l'especialitat de Forja i Fosa de l'Escola d'Art de Vic, realitzades en el marc dels 10 anys de col·laboració de l'Escola amb la Fundació La Farga, i també obres realitzades en el projecte Entrelligams, de l'Escola d'Art de Manresa i el taller Coloma de Berga.

L'objectiu principal de la mostra és donar a conèixer la relació que s'estableix entre les Escoles i les empreses.

El màrqueting, la innovació i la difusió dels productes i sistemes productius donen a l'empresa un valor afegit de cara a l'expansió. Les Escoles busquen crear professionals capaços d'expressar una idea mitjançant tècniques artístiques útils per al mercat de treball. En aquest sentit es proporciona als alumnes una bona formació tècnica, amb coneixements teòrics i amb gran capacitat crítica.

Els projectes realitzats a l'Escola d'Art de Vic per al Museu del Coure, per encàrrec de La Farga, representen per als alumnes la possibilitat d'entrar al món professional i posar en valor el seu aprenentatge. El projecte de l'Escola d'Art de Manresa i el Taller Coloma hi afegeix amb la col·laboració de Cotó Roig i la disenyadora Miriam Ponsa un plus de solidaritat i sostenibilitat.

La mostra es podrà visitar fins al dissabte 7 d'octubre, de dimecres a dissabte de 18 a 21 h.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook