Notícies | Agenda

El gospel sona a Rajadell

La tretzena edició del campus musical ve acompanyat de concerts fins diumenge
0 vots
Els concerts tenen lloc a la plaça de l'Església. Arxiu/Eudald Redó

Els concerts tenen lloc a la plaça de l'Església. Arxiu/Eudald Redó

El Campus Gospel Rajadell celebra des d'avui i fins diumenge la seva tretzena edició amb activitats adreçades als 120 participants, però també amb concerts oberts al públic. Avui hi haurà l'actuació dels amfitrions, Esclat Gospel Singers, que oferiran el seu darrer espectacle, From the Heart of Africa -basat en el gòspel d'arrels africanes-, que van estrenar la tardor passada al teatre Kursaal de Manresa. Igual que aquell dia, estaran acompanyats per Esclat Gospel Junior i la Barcelona Big Latin Band.

Dissabte, un plat fort. Des de la Gran Bretanya arriba Bazil Meade Experience amb el seu espectacle Without Walls. El director dels London Community Gospel Choir vindrà acompanyat de quatre músics i tres veus excepcionals. Juntament amb Bazil Meade actuarà Carla Jane, un dels noms emergents del gospel britànic.

I, finalment, diumenge, com a cloenda del campus, actuaran els BCN Gospel Messengers, que presentaran l'espectacle #10anysdescalços. Aquesta formació ve de guanyar el premi Enderrock al millor disc de jazz per Be Here Now, un tribut a George Harrison. Una secció de metalls acompanyarà el cor.

Plaça de l'Església de Rajadell
Avui, 22 h (Esclat Gospel Singers & Barcelona Big Latin Band i Esclat Gospel Singers Junior); dissabte 22 h (Bazil Meade Experience); diumenge 19.30 h (Messengers XXL)
Entrades: 15/18 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook