Notícies | Agenda

L'Escola de Fonollosa portarà diumenge al Teatre Conservatori l'obra 'Matilda'

El musical, interpretat per nens i nenes de 10 i 11 anys, és dins la programació d'Imagina't i ja té molt poques entrades disponibles
1 vot
L'escola de Fonollosa hi representarà el musical basat en la novel·la de Roal Dahl al Teatre Conservatori Kursaal

L'escola de Fonollosa hi representarà el musical basat en la novel·la de Roal Dahl al Teatre Conservatori Kursaal

El Teatre Conservatori de Manresa acollirà aquest diumenge, 18 de juny a les 18h, l'adaptació del musical 'Matilda' a càrrec dels alumnes de l'Escola de Fonollosa. Després dels èxits dels musicals de '7 noies per a 7 germans', 'Hairspray' o 'La botiga dels horrors', que ja es van poder veure al Teatre Conservatori, ara l'escola de Fonollosa hi representarà el musical basat en la novel·la de Roal Dahl que es podrà veure dins la programació d'Imagina't. Les entrades, i ja en queden poques de disponibles, es poden comprar a les taquilles del Teatre Kursaal o per internet.

Aquesta vegada el repte ha estat portar directament de Londres l'adaptació del Musical d'una obra mestra de la literatura infantil 'Matilda'. De fet, a inicis de curs es va commemorar el "100 anys" del naixement del seu autor, Roald Dahl. El muntatge, interpretat per més de 30 alumnes de 5è i 6è que fan d'actors, ballarins i cantants, comptarà amb música en directe sota la direcció de David Martell, responsable també dels arranjaments musicals. David Martell al piano estarà acompanyat per Nil Buxó al clarinet, Xevi Camp a la bateria, Anna Clarena al violí i Toni Garrido a la flauta travessera.
El musical de 'Matilda' ja es va veure també els dies 21 de maig a Fonollosa, el 28 de maig a Fals i el 4 de juny a Aguilar de Segarra.

L'escola de Fonollosa continua apostant per fer que els seus alumnes de Cicle Superior (nens i nenes de 10 i 11anys) duguin a terme un espectacle musical com a projecte transversal de curs. L'escola de Fonollosa té ja en el seu Projecte Educatiu una especial atenció per a l'educació artística i molt especialment per a l'Educació Musical. Així, tots els nens d'aquesta escola poden triar un instrument entre el piano, la guitarra, la flauta travessera, el clarinet, la bateria, el contrabaix i el violí i l'aprenen a tocar al llarg de cinc cursos. Dins de la mateixa escola actualment hi ha en funcionament sessions de Cant Coral i dues orquestres (la dels ex-alumnes de 12 a 18 anys i la dels petits de 9 a 12 anys). El treball final en acabar l'escolarització, cada dos anys, suposa la posada en escena d'un musical.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook