Notícies | Agenda

Les 12 propostes musicals imprescindibles del cap de setmana

Blaumut, l'Orfeó Català, Marcos Franz, Tribut a Pont Aeri... descobreix on i quan actuaran
09-06-2017 10:28
0 vots
Xavi de la Iglesia i Vassil Lambrinov, de Blaumut. Arxiu/ACN

Xavi de la Iglesia i Vassil Lambrinov, de Blaumut. Arxiu/ACN

Blaumut i Festival «Cal Metre Reviu!». Gironella
Divendres, a les 22 h, al Local del Blat, concert de Blaumut. Després, actuacions de PD Nanfu & Salasxic. Entrades: 23 euros; 20 euros anticipades. Consulta de llocs de venda a www.vermusic.cat. Dissabte. 12.30 h, concert vermusic amb Rupits. 18.30 h, concert amb We are us. 20 h, concert amb Bipolar. Diumenge. 12.30 h, concert vermusic amb els alumnes de l'Escola Municipal de Música de Puig-reig. 18 h, concert amb Smooth Trio.

Manrusiònica. Manresa
Festival de música electrònica. Durant tot dissabte.

Concert de Patum-Memorial RIcard Cuadra. Berga
Dissabte, a les 22 h, a la plaça de Sant Pere, amb La Banda del Memorial Ricard Cuadra. Direcció de Sergi Cuenca.

Tribut a Pont Aeri. Memfis. Manresa
Dissabte, a les 23.55 h. Amb Dj Skudero, Xavi Metralla, Dany BPM, Marian Dacal, Dj Killer, David Pastis, Frank Traxx, Nando Dixcontrol, Ricky Vives i Dj Invi.

Concert de Marcos Franz - Calaf.
Diumenge, a les 12.30 h, a la pista del Castell. Concert vermut de Marcos Franz. Entrades: 6 euros; 5 euros anticipades al Cafè del Casal.

Concert vermut de l'Escolania de Sant Miquel. Cardona
Diumenge, a les 12.30 h, al Firabar, concert que dóna inici als actes dels 325 anys de l'escolania. La pianista Francina Ribas i el guitarrista Josep Torres acompanyaran els cantaires. Repertori variat amb música sacra, tango i cançons tradicionals, entre d'altres.

Smack Dab a La Berguedana de Jazz. Casserres
Diumenge, a les 19 h, a La Font del Balç (tocant a Gironella), concert de Smack Dab. Grup format per Joan Casares (bateria), Oriol Vallès (trompeta), Lluc Casares (saxo tenor), Jöel González (piano) i Pau Sala (contrabaix). Entrada lliure. Reserves per sopar: 93 825 00 34.

Konektat Quartet. Guardiola de Berguedà
Dissabe, a les 19 h, al monestir de Sant Llorenç. Quartet de corda format per joves amb estudis al Conservatori de Música dels Pirineus. Entrades: 5 euros. Venda anticipada a www.berguedareserves.cat.

1r Festival Galàctic de cançó d'autor i poesia. Igualada
Dissabte, a les 19 h, al Museu de la Pell. 5 parelles formades per un cantautor i un poeta passaran per l'escenari. L'ordre d'actuació serà: Nafent + Alejandro Penalva, Roger Margarit + Marc Freixas, Raül Benéitez + Jaume Piquet, Roger Subirana + Santi Borrell, Oriol Barri + Empar Sáez. Entrada: taquilla inversa. Ho organitza l'Associació Cultural Galàxia.

Concert de l'Orfeó Català. Igualada
Diumenge, a les 18 h, a la basílica de Santa Maria, concert de la Coral Mixta d'Igualada i l'Orfeó Català. L'Orfeó, dirigit per Pablo Larraz, estarà acompanyat al piano per Josep Buforn. La Coral Mixta estarà dirigida per Alfred Cañamero. Entrades: 10 euros. Venda a taquilles.

Cicle «Música i Romànic». Salelles
Diumenge, a les 19 h, a l'església de Sant Sadurní, actuació d'Airun, amb un repertori de música antiga i d'arrel amb un tractament contemporani. Mitja hora abans, visita a l'església guiada per Jordi Piñero. Entrades: 10 euros. Venda al lloc del concert.

Cicle «Vespres musicals a Cal Balaguer del Porxo». Súria
Divendres, a les 20.30 h, amb Fuzz-on. Entrades: 5 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook