Notícies | Agenda

L'Aurora narra amb humor quin seria el possible desenllaç del referèndum

El teatre igualadí acull aquest cap de setmana l'espectacle «La Quarta Via»
16-05-2017 10:07
0 vots
 Imatge promocional

Imatge promocional

A les portes de la convocatòria d'un possible referèndum a Catalunya i immersos en diversos processos judicials contra els seus impulsors, la companyia T-Atraco Teatre torna al Teatre de l'Aurora amb un nou i esbojarrat espectacle sobre la independència de Catalunya. Després del gran èxit de La butaca –amb més de 100 representacions arreu del país- els actors Robert Gobern i l'igualadí Joan Valentí tornen a posar-se en la pell dels seus personatges per tractar, amb molt d'humor, quin serà el desenllaç del procés sobiranista de Catalunya a «La Quarta Via».

Si a La butaca els personatges Josep Moragues (un "indepe de la ceba") i Toni Villa (un mosso d'esquadra d'origen gallec) viatjaven fins el 1714 per posar-se a les ordres de Rafel de Casanova, ara els mateixos personatges fan unn nou viatge, concretament fins el dia en què Catalunya ha de celebrar el Referèndum Unilateral d'Independència (RUI). Davant els entrebancs que hi posa l'estat espanyol, els "herois" de La butaca ara tornen a unir les seves forces i habilitats (més aviat poques...) per tal que el poble de Catalunya pugui decidir el seu futur amb llibertat. O no...

"És un espectacle d'humor i també d'aventures, hi ha molta aventura. Hi ha fins a 11 personatges als quals els passen moltes coses, i a un ritme que els espectadors no s'avorriran ni mica, al contrari, s'ho passaran molt bé" explica en Joan Valentí, qui afegeix que "hem fet un espectacle per a totes les edats, tant per als grans, que hi trobaran referents, com per als nens, que xalaran amb les aventures". La Quarta Via és "la continuació de La butaca, amb moltes similituds, però tractat d'una altra manera. Però el que és essencial és el fet de poder fer humor de la nostra història, tal i com ens va agrair l'estimada Muriel Casals quan va veure l'espectacle"

Horari i venda d'entrades


Les representacions de La Quarta Via, tindran lloc divendres 19 i dissabte 20 de maig a les 21 h. i diumenge 21 de maig a les 19 h., i s'emmarquen dins la celebració del vintè aniversari del Teatre de l'Aurora. Com és habitual, després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook