Notícies | Agenda

Concert de Manel a Balsareny abans de la seva gira europea

Sherpah i Revoltijo també actuen aquest dissabte en el marc de la Festa Major
21-04-2017 08:06
0 vots
El grup Manel actuarà demà, a les 11 de la nit, a la Sala Sindicat Arxiu/Salvador Redó

El grup Manel actuarà demà, a les 11 de la nit, a la Sala Sindicat Arxiu/Salvador Redó

Els Manel, un dels grups de referència de l'escena musical catalana, actuaran a Balsareny. El concert es farà aquest dissabte, 22 d'abril, a les 11 de la nit a la Sala Sindicat, que té capacitat per a 600 pesones. De moment, s'han venut més de 300 entrades. Segons el regidor de Festes i Joventut, Albert Otero, «les entrades s'han anat venent a molt bon ritme, esperem omplir el local». És una aposta «potent», reconeix Otero satisfet de poder portar a Balsareny els Manel. Una formació «que atreu públic jove i no tan jove, amants del pop-rock català», destaca el regidor. Les entrades valen 20 euros i es poden comprar anticipades a Internet i a l'ajuntament de Balsareny. 

El concert a Balsareny serà el darrer que el grup barceloní farà a Catalunya abans d'emprendre una gira europea que el portarà a actuar a Londres, Dublín, París, Luxemburg i diverses ciutats d'Alemanya durant el maig.

No només els Manel pujaran a l'escenari de la Sala Sindicat demà a la nit. La música serà protagonista amb dos altres grups bagencs que s'encarregaran d'arrodonir la festa. Un cop acabat el concert del grup Manel (cap a la 1 de la matinada), els assistents podran ballar a ritme de rumba amb els Sherpah, que presentaran el seu nou disc H. I tancaran la nit els cardonins Revoltijo, que canten i ballen versions amb l'estil festiu que els caracteritza, i faran gaudir, de ben segur, el jovent.

Cercatapes per nou bars
Abans dels concerts, es farà la segona edició del Cercatapes. A partir de les 9 del vespre, ruta per nou bars que oferiran beure i una tapa gastronòmica als participants. L'any passat va ser un èxit, es van exhaurir els 250 tiquets i enguany s'han ampliat a 300. El preu és de 15 euros i inclou l'entrada als concerts de Sherpah i Revoltijo, l'actuació de Manel va a part.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook