Notícies | Agenda

The Gospel Viu Choir presenta «Reload» aquest dissabte a Manresa

El Kursaal acollirà 70 veus acompanyades de 5 músics
0 vots
The Gospel Viu Choir. Imatge promocional

The Gospel Viu Choir. Imatge promocional

The Gospel Viu Choir, considerats com un referent del gospel nacional i una de les formacions més notables d'àmbit europeu, presenten aquest dissabte, 22 d'abril a les 21h, al Kursaal 'Reload', un nou espectacle de 4.000 revolucions amb el ritme trepidant, frenètic i colpidor del millor gospel urbà del moment.

The Gospel Viu Choir és una formació de 70 veus acompanyats de 5 músics d'excel·lent trajectòria internacional. Dirigits, des de 2004, pel músic i compositor Moisès Sala, busca constantment la innovació den el gènere, la superació i evolució del gospel clàssic i popular cap a formes més actuals i contemporànies.

Amb un estil propi i característic, marcat pel bon ús de la tècnica vocal i coral, per uns ritmes vius, treballats, intensos, unes dinàmiques impossibles i amb una posada en escena arriscada i potent, 'Reload' representa un pas més enllà en el gospel contemporani del nostre país.

Les entrades per al concert es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal, per telèfon (93 8723636) i per internet (www.kursaal.cat). El preu és de 18 € (15€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook