Notícies | Agenda

El vodevil 'Oh my God, Barcelona!' arriba al Kursaal

El muntatge es representa aquest dimecres dins del cicle per a gent gran
18-04-2017 10:31
0 vots
La companyia Bratislava. Imatge promocional

La companyia Bratislava. Imatge promocional

La sala gran del kursaal acollirà aquest dimecres, 19 d'abril a les 18h la representació del vodevil 'Oh my God, Barcelona!' dins de la Programació per a Gent Gran organitzat amb la col·laboració de l'Obra Social 'La Caixa'.

Es tracta d'una adaptació catalana inèdita de la Companyia Bratislava de l'opereta còmica "La vie parisienne" d'Offenbach, un musical de petit format i una crítica satírica de la vida burgesa i el turisme de masses que en aquesta versió s'ha ambientat en la Barcelona del segle XXI.

L'embolic comença amb l'arribada a l'estació de Sants de dos turistes anglesos, el Lord i la Lady, que vénen a Barcelona a fer tot allò que no s'atreveixen a fer a casa seva. A l'estació, un barceloní molt espavilat decideix fer-se passar per guia per tal d'endur-se a casa seva una turista adinerada. Enganys, disfresses i embolics de faldilles en una ciutat cada vegada més dedicada a enlluernar el visitant estranger. Una peça escrita originalment per Offenbach fa 150 anys però que avui dia és ben vigent.

L'espectacle, que es va estrenar a l'Auditori de Barcelona dins del cicle Escenes i va ser seleccionat dins del cicle Testimoni Escènic, ja es va poder veure al Kursaal l'octubre passat.

Aquesta és la segona producció de la companyia Bratislava, després de 'La duquessa de Gerolstein', que es va poder veure fa dos anys a la sala petita del Kursaal.

Les entrades, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook