Notícies | Agenda

Dissabte 25 de març

Els alumnes d'MTM interpreten 'Dolly' al Kursaal

David Bacardit dirigeix un musical amb coreografia de Pablo Testa
23-03-2017 11:19
0 vots
Les entrades ja s'han exhaurit. Arxiu/Marta Pich

Les entrades ja s'han exhaurit. Arxiu/Marta Pich

Manresa Teatre Musical torna ara al Kursaal, on l'any passat ja va portar la versió del Musical 'Moulin Rouge' amb totes les entrades exhaurides, apostant ara per un clàssic de l'època daurada de Broadway amb 'Hello Dolly!', un dels musicals més famosos i populars de la cultura americana. Un gran desconegut per al públic del nostre país que amaga grans sorpreses.

En aquesta versió de Manresa Teatre Musical el públic hi descobrirà personatges inoblidables, diàlegs d'una ocurrència fresca i picant intercalant el millor del vodevil, amb grans coreografies multitudinàries i música orquestral del més alt nivell, i com a colofó el tema que dóna nom a l'obra 'Hello Dolly!', insígnia del jazz dixieland.

Actuació de Sound de Secà al pati del Kursaal


En acabar la primera funció de 'Dolly, una dona exasperant', i abans de la segona funció, el Pati del Kursaal acollirà aquest dissabte a les 19:45h una actuació del grup de percussió de Cervera Sound de Secà.

Les entrades per veure 'Dolly, una dona exasperant' tenen un preu de 15 euros (12€ amb Carnet Galliner, menors de 25 anys i majors de 65) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook