Notícies | Agenda

«Una vida al teatre», amb Enric Majó i Dafnis Balduz, divendres al Kursaal

El consagrat actor celebra amb aquesta obra 50 anys dalt de l'escenari
22-03-2017 12:08
0 vots
Els dos protagonistes de l'obra. Kursaal

Els dos protagonistes de l'obra. Kursaal

'Una vida al teatre', del dramaturg i guionista David Mamet, es podrà veure aquest divendres, 24 de març a les 21h, a la Sala Petita del Kursaal amb Enric Majó i Dafnis Balduz. Enric Majó celebra 50 anys damunt els escenaris amb aquest gran clàssic d'un dels millors autors de teatre i cinema actual.

'Una vida al teatre', del dramaturg i guionista David Mamet (nominat dues vegades als Oscar i guanyador del Pulitzer), és una obra centrada en la relació de dos actors: Robert, l'actor veterà interpretat per Enric Majó, i John, una jove promesa interpretada per Dafnis Balduz. Durant la funció, veiem als dos actors en el seu dia a dia en una companyia estable d'un teatre de repertori. Ja sigui a l'escenari, entre cametes o a la intimitat del camerino, veiem aquella part humana dels actors que el públic habitualment no coneix i esdevenim espectadors dels canvis en la seva relació.

Durant els 50 anys de carrera, Enric Majó ha interpretat els personatges principals de grans textos catalans i universals, d'autors clàssics i contemporanis. Des del seu debut l'any 1965, ha viscut i protagonitzat moments significatius de la història del teatre català contemporani.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades per veure 'Una vida al teatre' és de 22€ (20€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook