Notícies | Agenda

El Kursaal acull 'Kilòmetres', la història d'una família i el seu particular viatge

Meritxell Yanes interpreta aquesta emotiva peça teatral partir dels records de la seva àvia
15-03-2017 13:51
0 vots
 Kursaal

Kursaal

La programació de teatre de la Sala Petita continua aquest dijous, 16 de març a les 21h, amb 'Kilòmetres', la història escrita per Marilia Samper a partir dels record de l'àvia de la mateixa actriu Meritxell Yanes.

La Meritxell Yanes (actriu) va demanar a la Marilia Samper (dramaturga) que l'ajudés a fer un espectacle a partir dels records de la seva pròpia àvia, que va morir l'any passat. Plegades expliquen la història de quatre camins i com s'entrellacen. Recorrerem els Kilòmetres, les passes d'aquestes persones al llarg dels anys i del planeta, compartint una història que, sens dubte, podria ser també la història de qualsevol de nosaltres.

'Kilòmetres' parteix de materials biogràfics íntims i sensibles, cartes, diaris, testimonis, records, veus que es sumen a la construcció de dues històries, que convergeixen fins a convertir-se en una. Són històries de vida, que com en qualsevol recorregut vital, estan compostes de lluita, de mort, de noves vides, d'il·lusions, de decepcions, d'amor... Acompanyada per imatges, cançons , objectes, Meritxell Yanes, ens guia per la història de dos famílies que acaben sent la seva pròpia.

Comences a caminar i no saps quants kilòmetres arribaràs a fer, no saps cap on aniràs, ni on acabaràs, ni quan trobaràs el final. Pel camí trobarem riures, plors, fe, il·lusió, desesperació, oportunitats, decepcions, lluites, penes, alegries però, per sobre de tot amor, molt d'amor.

Una petita joia que es va estrenar l'octubre passat per estrenar la temporada de la nova Sala Beckett de Barcelona. En acabar la funció, l'Escola de l'Espectador oferirà un col·loqui amb l'actriu Meritxell Yanes.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu de les entrades per veure 'Kilòmetres' és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i menors de 25).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook