Notícies | Agenda

Arriba a l'Aurora «Mambo», una comèdia negra sobre l'amor

El muntatge, a càrrec de Les Antonietes Teatre, es podrà veure els dies 17, 18 i 19 de març
14-03-2017 18:48
0 vots
Dos dels actors de «Mambo». Imatge promocional

Dos dels actors de «Mambo». Imatge promocional

Les Antonietes Teatre és una de els companyies més destacades del panorama teatral català dels darrers anys, amb un segell personal que s'ha plasmat en grans èxits assolits amb les adaptacions de clàssics com Molt soroll per res, Stockmann, i dues obres que van passar pel Teatre de l'Aurora, Vània i Un tramvia anomenat desig, molt aplaudides pel públic. Ara, Les Antonietes, tornen a Igualada i ho fan portant a escena una obra escrita pel director de la companyia, Oriol Tarascón, i molt ben interpretada per Annabel Castan i Daniel Arrebola. Mambo és una comèdia negra d'absurds, a ritme de mambo, sobre l'amor.

La supervivència d'un matrimoni es basa en divorciar-se, durant set anys, cada dia? Aquest, i altres interrogants sobre l'apassionant món de la parella, buscaran resposta a Mambo. Ella vol el divorci. Ell no. Durant un sopar més, d'un dia qualsevol més, els espectadors presenciaran una disputa matrimonial -amb ressonàncies a la comèdia d'absurds de Woody Allen- amb la qual, es preguntaran fins on un matrimoni és capaç de defensar una mentida per no haver de respondre's la pregunta que sobrevola l'escenari durant tota la funció : "És bonica la vida que tenim?".

Davant del desencís del pas del temps de la seva vida quotidiana per damunt de la seva relació, decideixen que aquesta pot ser una bona manera de mantenir el seu matrimoni. Excuses absurdes i absurds retrets en un espectacle de teatre dins del teatre on els límits entre veritat i ficció estan molt poc clars. Una obra "minimalista, ferotge, intel·ligent, i tant absurda que acaba sent còmica" expliquen Les Antonietes, a qui se suma Josep Maria Ribaudí, membre de la Comissió de Prograamció del Teatre de l'Aurora, assenyalant que es tracta "d'una comèdia divertida, amb molt bons moments i molt ben interpretada per Annabel Castan i Daniel Arrebola. Un divertimento amable".

Horaris i venda d'entrades
Les representacions de Mambo, tindran lloc divendres 17 i dissabte 18 de març a les 21 h. i diumenge 19 de març a les 19 h. Com és habitual, després de la funció de divendres, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades 15 € i 12 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook