Notícies | Agenda

El cicle Platea Jove torna aquest divendres amb Guillem Albà i La Marabunta

'Marabunta' és un espectacle divertit i energètic sense cap ordre establert, que comptarà amb música en directe i cançons pròpies
08-03-2017 15:31
0 vots
Imatge promocional de Marabunta Kursaal

Imatge promocional de Marabunta Kursaal

Aquest divendres 10 de març a les 21h torna el cicle Platea Jove al Teatre Conservatori de Manresa amb l'espectacle 'Marabunta', l'exitós treball de Guillem Albà i La Marabunta. Es tracta d'un show de clown, enèrgic i energètic, catapultat per la millor música en directe.

A l'escenari els artistes lluiten perquè res no s'entengui. Cançons pròpies. Gags absurds. Cabaret. Res no té sentit i tot és possible. Cap ordre establert. És el caos del pallasso. Improvizació: sortir i jugar. Divertir-se passi el que passi, i qui sap què passarà avui. I demà. I demà passat. Això és la selva. Voleu riure? Hi sou convidats.

Dalt l'escenari la bogeria experta d'un jove clown a punt d'explotar: Guillem Albà. Mira'l. És ell. Ja és aquí. El nostre líder té classe i zero dignitat. No la vol per res, i la regala a qui la vulgui. Serà millor que no us cordeu els cinturons. Ell és boig i capaç de tot. Posats a fer, relaxeu-vos i deixeu-vos portar. Us assegurem que no prendreu mal.

'Marabunta' es va estrenar el 2014 i ha passat, entre d'altres, per l'Auditori de Barcelona i pel Teatro la Latina de Madrid. El 2016 es va emetre en directe per TV3 en ocasió de la Gala Catalunya Aixeca El Teló, des del Gran Teatre del Liceu. L'espectacle ha guanyat el Premi del Públic en diverses ocasions, a la Mostra d'Igualada 2015, la Fira de Titelles de Lleida 2014 i la Mostra de Santa Eugènia 2014.


En la línia habitual, una xarxa de col·laboradors de Platea Jove s'encarreguen de vendre les entrades –que costen 5 euros- als companys d'escoles i instituts de Manresa i comarca. També es poden comprar les entrades a les taquilles del Kursaal, de dimarts a diumenge de 18 a 21h, i dissabtes de 10 a 13 i de 18 a 21h, per telèfon (93 872 36 36) i una hora abans de cada funció. Per Internet, també a www.kursaal.cat.

Platea Jove és una iniciativa pionera a partir de la qual va sortir la xarxa Butaka de teatre per a joves, que a hores d'ara agrupa una dotzena de ciutats de la província de Barcelona.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook