Notícies | Agenda

La comèdia 'Avui no sopem' arriba dissabte a Manresa amb entrades gairebé exhaurides

L'espectacle que té com a protagonistes a David Bagés, Jordi Banacolocha, Susanna Garachana, Maife Gil i Mercè Martínez
02-03-2017 10:18
0 vots
Els actors d'Avui no sopem. Imatge promocional

Els actors d'Avui no sopem. Imatge promocional

La comèdia 'Avui no sopem', protagonitzada per David Bagés, Jordi Banacolocha, Susanna Garachana, Maife Gil i Mercè Martínez, es representarà aquest cap de setmana a la Sala Gran del Teatre Kursaal de Manresa, amb les entrades gairebé exhaurides. L'espectacle comptarà amb 3 funcions: dissabte 4 de març a les 18h i a les 21h, i diumenge 5 a les 18h.

'Avui no sopem', de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez, arriba al Kursaal després de triomfar al teatre Condal de Barcelona. El debat en clau d'humor que hi trobarem és ben actual: jubilats que es veuen atrapats per les necessitats del seus fills.

La Maria Teresa i en Vicenç són un matrimoni de classe mitjana resident a Barcelona. Estan jubilats i fa temps que es plantegen marxar de la ciutat i anar a viure a la masia del poble, però mai s'acaben de decidir. Per què? Una filla de gairebé quaranta anys que encara viu amb ells i un fill amb cara de pocs amics els ho impedeixen... Una comèdia que ens farà riure i pensar alhora. Un sopar durant el qual els cinc personatges acabaran dient-se aquelles veritats que sovint amaguem o obviem.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu és de 28€ (25€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys, i 6€ els menors de 25).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook