Notícies | Agenda

El fenomen de la migració, a escena al Teatre de l'Aurora

L'espectacle «Mos Maiorum» es podrà veure aquest divendres, 3 de març
28-02-2017 18:03
0 vots
L'Aurora proposa un impactant muntatge de teatre documental. Imatge promocional

L'Aurora proposa un impactant muntatge de teatre documental. Imatge promocional

"Des de l'any 2000, més de 27.000 persones han mort al Mediterrani. Un allau de persones que no para de créixer i que estan suficientment desesperades per arriscar la seva vida una vegada i una altra per arribar a terres europees. Quantes veus són 27.000? Quantes mirades, quants gestos, quantes mans i quanta vida que vol seguir intentant-ho? Podem parar un moment? Podem escoltar una veu? Podem veure un gest, escoltar una paraula, tocar una mà?". Ireneu Tranis, Alba Valldaura i Mariona Naudin, creadors i intèrprets de Mos Maiorum, ens proposen "parar un moment" per "escoltar unes veus", les veus reals dels testimonis de les onades migratòries que es produeixen des de fa uns anys al Mediterrani.

Amb Mos Maiorum el fenomen de la migració puja a escena. I ho fa amb un impactant muntatge de teatre documental, creat a partir d'entrevistes realitzades a testimonis reals realitzades a banda i banda de Melilla, Ceuta, Nador, Tànger i altres ciutats frontereres. Amb una posada en escena que no deixarà indiferent als espectadors, els actors difuminen la seva feina deixant d'interpretar per passar a imitar de manera veraç i fidel els diàlegs mantinguts amb aquests testimonis. L'acció es desenvolupa en una sala buida, sense cadires, on els espectadors es veuran desplaçats a un i altre costat de la frontera, on viuran els mateixos ambients i la mateixa atmosfera, on se sorprendran per l'aparició de personatges inesperats, on presenciaran i viuran de prop aquests conflictes oblidats.

Horari i venda d'entrades
La representació de Mos Maiorum tindrà lloc divendres 3 de març a les 21 h. a la sala Les Golfes del Teatre de l'Aurora. Després de la funció, els espectadors podran compartir les seves opinions en una tertúlia que obrirem amb els membres de la companyia. Les entrades 12 € i 10 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l'Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook