Notícies | Agenda

'Testimoni de càrrec' d'Agatha Christie, aquest dimecres al Kursaal

L'obra enceta la programació per a Gent Gran del teatre manresà
31-01-2017 11:16
0 vots
Imatge del muntatge. Kursaal

Imatge del muntatge. Kursaal

Aquest dimecres, 1 de febrer a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà 'Testimoni de càrrec' d'Agatha Christie dins del cicle de programació per a Gent Gran que compta amb el suport de l'Obra Social 'la Caixa'.

Leonard Vole, un home jove i atractiu, és acusat de l'assassinat de la senyora French, una rica anciana amb qui mantenia una relació amistosa. El presumpte mòbil del crim és la possibilitat d'heretar els béns de la difunta. Tot i que les proves en contra seva són aclaparadores, Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa.

'Testimoni de càrrec' és una obra teatral d'Agatha Christie estrenada del 1953. Posteriorment, el 1957, Billy Wilder en va fer una pel·lícula de gran èxit, protagonitzada per Charles Laughton, Marlene Dietrich i Tyron Power. La versió teatral que ara arriba al Kursaal, dirigida per Pepa Calvo, es va estrenar el desembre del 2015 al Teatre del Raval amb gran èxit de públic. El muntatge està interpretat per Jep Barceló, Empar López, Pep Martínez, Muntsa Tur, Lluís Altés, Enric Cervera, Xavier Serrat, Montse, Miralles, Sergio Alfonso, Berton Fernández i Roser Ràfols.

Les entrades, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner i 6 per als majors de 65 anys) es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet (www.kursaal.cat).

El proper espectacle del cicle per a majors de 65 anys serà 'Dinamita, La sarsuela', que tindrà lloc a la Sal Gran del Kursaal el dimecres, 1 de març a les 18h. Un concert dedicat a la sarsuela catalana de 'Le Croupier' i amb la direcció de Mont Plans.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook