Notícies | Agenda

El Galliner fa 21 anys i ho celebra amb 'Paraules d'amor'

L'espectacle de Joan Ollé es podrà veure aquest dissabte al Teatre Conservatori (21 h)
15-12-2016 16:43
0 vots
Les actrius Laura Pujolàs, Cristina Arena i Blanca Garcia-Lladó. Imatge promocional

Les actrius Laura Pujolàs, Cristina Arena i Blanca Garcia-Lladó. Imatge promocional

L'associació Cultural El Galliner, responsable de la programació d'arts escèniques a Manresa, celebra aquest dissabte, 17 de desembre a les 21h, els seus 21 anys de trajectòria amb l'espectacle de Joan Ollé 'Paraules d'amor' al Teatre Conservatori.

Per aquesta ocasió tan especial El Galliner ha organitzat una vetllada plena de sorpreses, que començarà a les 21 h amb l'entrada al Teatre Conservatori per la porta del nou Espai 1522, on abans hi havia el local del Galliner. Continuarà la nit amb el muntatge 'Paraules d'amor', que posarà en escena el 'Diccionari Tòntu' (Elogi del barbarisme i d'altres barbaritats de la parla catalana), escrit per Joan Ollé i interpretat per Laura Pujolàs, Cristina Arena i Blanca Garcia-Lladó.

El títol ja insinua les intencions: retre homenatge a les moltes maneres de parlar el català – no sempre conforme a les normes de l'Acadèmia – dels nostres avis, pares, nosaltres mateixos i els nostres fills. Es treuen a passejar aquestes paraules com altives i altius models desfilant per la passarel·la de la llengua i la memòria. Sí, 'Paraules d'amor', perquè com diu en Serrat a la seva cançó, no en sabíem més, i amb elles hem anat fent.

En acabar l'espectacle, i per celebrar els 21 anys del Galliner, hi haurà copa de cava per a tots els assistents en el mateix escenari del Teatre Conservatori.

Les entrades es poden comprar a taquilles i per internet (www.kursaal.cat). El preu és de 12€ (10€ majors de 65 anys i menors de 25 anys). Les persones amb el Carnet Galliner poden recollir la seva invitació fins aquest divendres a les taquilles del Kursaal.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook