Notícies | Agenda

La Camerata Bacasis mescla cine i melodia al Kursaal

La formació presenta dissabte l'espectacle 'Llum, càmera... Música'
07-01-2016 11:53
0 vots
La Camerata Bacasis. Kursaal

La Camerata Bacasis. Kursaal

La Camerata Bacasis es traslladarà al món del cinema mut al qual incorpora breus diàlegs amb l'espectacle 'Llum, càmera... Música', que es podrà veure a la Sala Gran del teatre Kursaal aquest dissabte, 9 de gener a les 21h. L'orquestra de Cambra, fundada al 2011 per músics que en algun moment han estat vinculats al Conservatori Municipal de Música de Manresa, portarà el seu nou projecte al Kursaaal, en un espectacle on es projectaran diversos curtmetratges amb la música en viu, composta per Miquel Coll i orquestrada per Pere Tió.

En el muntatge, que es podrà veure a la Sala Gran del Kursaal, la Camerata Bacasis s'encarrega de reporduir a temps real i en directe les bandes sonores de diversos curtmetratges. La sessió de cine – concert s'iniciarà amb la projecció de 'Terrorist Anonymus' de Rafael Garcia; una comèdia molt divertida originalment feta per una banda de mestissatge amb ritmes que van des dels balcànics fins a l'ska. També es podrà veure el premiat curtmetratge del manresà David Victori 'La Culpa' i les projeccions 'Noche rota' i 'Calma Blanca' de Diego Betancour; 'Una Nit' de Marta Bayarru i 'Papa insecte i el mag de les bombolles' de J. Carrasco.

L'espectacle de Llums, Càmera... Música! s'inscriu dins els actes que ha preparat el Cine Club per aquest any 2016 en la celebració dels seus 60 anys.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).
? ??

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook