Notícies | Agenda

Còctel de rumba, pop i ska per a la tarda de diumenge

Sabor de Gràcia presentarà al Kursaal el seu nou disc 'Gitanos Catalans'
29-12-2015 10:16
0 vots
El grup Sabor de Gràcia. Kursaal

El grup Sabor de Gràcia. Kursaal

El Kursaal de Manresa acollirà aquest diumenge l'inici de la gira amb la qual Sabor de Gràcia presenta el seu nou disc 'Gitanos Catalans: 20 anys de Sabor de Gràcia'.L'àlbum combina l'essència rumbera més clàssica (guitarres, percussió, baix i palmes) i la fusiona amb estils com el pop o l'ska. La cita les a les 18 h.

Sabor de Gràcia celebra els seus 20 anys de trajectòria amb el llançament d'un nou disc i nou espectacle. L'espectacle especial de 20 anys de trajectòria de Sabor de Gràcia incorpora actuacions que van des del repertori del nous disc 'Gitanos Catalans' passant pels seus millors èxits com 'Què volen aquesta gent' o 'Capoeira' fins a versions de cançons populars com 'La Noche del Hawaiano' de Peret. La presència del ventilador rumbero dels gitanos del barri de Gràcia i d'un ambient sempre festiu, assegura una gran vetllada de música.

I com a última incorporació, i per donar un pas més en el món de la rumba catalana, la banda compta també amb dues balladores que a més de ballar i representar una coreografia, fa participar al públic i als membres de Sabor de Gràcia en tots els seu espectacle.

Per més informació a les taquilles del teatre, per telèfon (93 8723636) i per internet. El preu de les entrades és de 15€ (12€ amb Carnet Galliner, Escoles de Música, menors de 25 anys i majors de 65).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook