Notícies | Agenda

Lolita Flores representa 'La Plaza del diamante' al Kursaal

L'espectacle es podrà veure en una sessió única, diumenge, a les 18 h
22-10-2015 11:52
0 vots
Lolita Flores representa 'La Plaza del diamante' al Kursaal

Lolita Flores representa 'La Plaza del diamante' al Kursaal

Carles Guillén i Joan Ollé adapten el gran clàssic de Mercè Rodoreda en un monòleg que retrata la vida de la Barcelona de postguerra
?Lolita Flores interpretarà 'La Plaça del Diamant' aquest proper diumenge a les 18h a la Sala Gran del Teatre Kursaal. Carles Guillén i Joan Ollé adapten el gran clàssic de Mercè Rodoreda en un crònica de la vida d'una dona a la Barcelona de postguerra.

Des de l'estrena de la peça amb Rosa Renom, Montserrat Carulla i Mercè Pons (2004), grans noms s'han convertit en 'La Colometa': des de la lectura dramatitzada d'Ana Belén fins a la versió anglesa interpretada per Jessica Lange. Ara és el torn de Lolita Flores, la diva a espanyola que interpeta aquest monòleg interior, costumista i colpidor. Després de 39 anys de pujar per primer cop a un escenari, l'actriu i cantant assumeix el repte d'un monòleg teatral profundament visual i poètic.

L'espectacle, que es va estrenar al Teatro Español de Madrid el 24 de setembre de 2014, ha gaudit d'una càlida acollida a tots els teatres que l'han pogut veure.

'La Plaça del Diamant' està considerada com la novel·la més important de la narrativa catalana de postguerra. Va tenir un gran èxit quan es va publicar a Barcelona al 1962 i ha estat traduïda a 27 idiomes.

Les entrades tenen un preu de 25 euros (22€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (938723636) i per internet a HYPERLINK "http://www.kursaal.cat" www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook