Notícies | Agenda

Mercè Arànega duu la comèdia 'L'Alè de la vida' a la Sala petita

L'obra es podrà veure en una doble funció dijous i dissabte, dins del Toc de Prop
20-10-2015 10:59
0 vots
Mercè Arànega, en primer pla. Kursaal

Mercè Arànega, en primer pla. Kursaal

?El Toc de Prop portarà aquesta setmana la comèdia de David Hare 'L'Alè de la vida', amb Mercè Arànega i Anna Güell. L'espectacle, dirigit per Magda Puyo, es podrà veure a la Sala Petita en dues sessions, dijous a les 21h i dissabte a les 17h.

Mercè Arànega torna de nou a la Sala Petita, poques setmanes després d'haver interpretat a Neus Català a 'Un cel de plom'. En aquesta ocasió, la comèdia de David Hare ens parla de la històra d'una dona, Madeleine (Mercè Arànega) que s'enfronta a Frances (Anna Güell), l'esposa del seu amant. En el transcurs d'un dia i una nit, les dues dones parlen sobres les seves vides i la relació amb l'home amb el qual han compartit 25 anys. Aquest és un subtil combat de ganivets, un duel on la ironia i la tendrea comparteixen protagonisme.

'L'Alè de la vida' està basada en la novel·la homònima de David Hare – autor de 'Celobert'-, i que ell mateix va adaptar per al teatre. Es va estrenar al West End de Londres l'any 2002, i des de llavors s'ha representat a diversos escenaris d'arreu del món. A Catalunya arriba de la mà de la companyia Q-Ars Teatre, on ja s'ha pogut veure al Teatre de l'Aurora d'Igualada, Teatre Bartrina de Reus, i el Teatre de El Foment de Martorell.

Les entrades tenen un preu de 20 euros (18€ amb Carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys) i es poden comprar a les taquilles, per telèfon (93 872 36 36) i per internet a www.kursaal.cat.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook