Notícies | Agenda

Escena infantil

Tres coneguts contes convertits en minimusicals

Testimoni Escènic porta a Santpedor l'obra «Cantacontes» de la companyia Nyiguit
05-12-2014 08:38
0 vots
 Fotografia promocional

Fotografia promocional

Van triomfar diumenge passat en la seva presentació a Cal Gallifa de Sant Joan de Vilatorrada, i aquesta setmana podran gaudir a l’auditori del Convent de Santpedor de Cantacontes, espectacle impulsat pel projecte Testimoni Escènic, que té la seva seu a Cal Gras d’Avinyó.

Cantacontes reconverteix en tres minimusicals tres coneguts contes (La rateta que escombrava l’escaleta, Les set cabretes i el llop, i El Patufet), i ho fa en el marc d’un sol muntatge de petit format a càrrec de la companyia Nyiguit. Els tres contes s’acompanyen de música creada i cantada pels mateixos actors, i aconsegueixen captar l’atenció de petits i grans amb una gran varietat d’estils musicals i una interpretació fresca i animada.

La jove companyia és formada per Xuel Díaz i David Anguera, i neix amb l’afany d’apropar al públic infantil i juvenil els contes i els clàssics de la literatura universal. Ja han realitzat Drames rurals, de Víctor Català; i El Cafè de la Granota, de Jesús Montcada.

Convent de Sant Francesc. Carrer Convent, s/n. Santpedor. Diumenge, a les 18 h. Companyia Nyiguit, formada per Xuel Díaz i David Anguera. 4 i 6 euros.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook