Notícies | Agenda

MTM tornarà a fer dues funcions de "La Bella i la Bèstia" al Conservatori

L'escola de teatre, que ja va estrenar a Manresa el musical basat en la versió de Disney, repeteix el 16 i 17 de novembre. Se n'hauran fet sis representacions, igual que amb "Supercalifragilistik"
04-11-2013 23:00
0 vots
Elisabet Paulet (que interpreta la Bella) Mireia Arso

Elisabet Paulet (que interpreta la Bella) Mireia Arso

Manresa Teatre Musical (MTM), escola de formació d'actors i actrius dirigida per David Bacardit i Pablo Testa, va estrenar La Bella i la Bèstia el juliol en dues funcions en un teatre Conservatori de Manresa ple. Posteriorment, el musical basat en la versió de Disney ha omplert els teatres de Navarcles i de Solsona. I el dissabte 16 (18 h) i el diumenge 17 de novembre (12 h) tornarà al Conservatori. La previsió és que l'equipament torni a vessar de públic. Si més no, aquesta és la voluntat de la setantena d'actors i ballarins que surten a escena i que encapçalen la manresana Elisabet Paulet (Bella) i el santpedorenc Lluís Barrera (Bèstia).
Les dues noves funcions al Conservatori tanquen el cicle d'aquest musical de Manresa Teatre Musical que, com la seva primera producció, Supercalifragilistik, una versió de la història de Mary Poppins, haurà constat d'una gira de sis representacions. Pablo Testa, responsable de les coreografies, destaca que "també hauríem pogut fer doblet a Navarcles i a Solsona, però ho vam descartar per motius d'organització". Però ampliar la gira, arribar a més poblacions i fer més quantitat de funcions, és l'objectiu de cara al proper projecte, el musical Hairspray, en el qual ja treballen els alumnes de l'escola i té dates previstes d'estrena el 5 i 6 de juliol. Testa assegura que fer més representacions és "positiu per als alumnes, perquè com més cops repeteixen, el musical evoluciona d'una forma impressionant; i també per amortitzar despeses, perquè el cost del muntatge és elevadíssim".
La Bella i la Bèstia que proposa Manresa Teatre Musical és "una història romàntica, plena de color i de màgia", de la qual David Bacardit i Sílvia Santamaria signen l'adaptació al català, a la qual s'han afegit actors per adaptar-se a les necessitats de l'escola. Bacardit, també responsable de la direcció, assegura que "feia molta por afrontar un nou repte després del musical de Mary Poppins, però realment les expectatives han quedat satisfetes".

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook