Xerrades i Conferències a Barcelona

Les decisions a l'adolescència

0 vots
Les decisions a l'adolescència
Les decisions a l'adolescència

Palau Firal de Manresa

C/ Castelladral, 5 08243 - Manresa

Telèfon: 93 8776313
Web oficial
25 de Abril de 2017
Horari: 19:00

La xerrada anirà a càrrec de Laia Casas. Mestra especialitzada en pedagogia terapèutica. Màster en educació emocional i benestar per la UB, Màster en psicologia de la comunicació i la cognició per la UAB i Màster en programació neurolingüística avalat per l'AEPNL.

L'adolescència, com a edat de transició entre la infància i la vida adulta, és una etapa plena de canvis ràpids, tant a nivell físic com a nivell emocional. En aquesta fase es defineixen característiques de la personalitat, que seran vitals per una correcta formació de l'autoestima i l'autoconcepte a l'edat adulta.

La família, conjuntament amb el centre educatiu, és on el jove reforça els seus valors, les seves capacitats i la seva identitat. Per això, és important fomentar una correcta educació emocional, que ajudi a un bon desenvolupament cerebral, i a establir una relació saludable amb ell mateix i amb els altres.

La presa de decisions adquireix gran importància i la família és un element clau en aquest procés.

En aquesta xerrada oferirem, d'una manera pràctica i amena, eines i estratègies per fomentar el benestar emocional dins el nucli familiar i per acompanyar als nostres fills i filles a prendre decisions d'una manera adequada i coherent.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Muntadores. Una professió clau del cinema Taula Rodona

Xerrades i Conferències

Muntadores. Una professió clau del cinema Taula Rodona

Lloc: Auditori Plana de l'Om - Manresa

Data: 24 de Maig de 2018

El muntador-a, normalment amb col·laboració [llegir +]