Teatre a Barcelona

Teatre a El Foment. 'There was a fiesta! At Carnegie Hall'

0 vots
Teatre a El Foment. 'There was a fiesta! At Carnegie Hall'
Teatre a El Foment. 'There was a fiesta! At Carnegie Hall'

El Foment

Carrer de Francesc Santacana, 3 08760 - Martorell

Web oficial
23 de Febrer de 2019
Entrada a taquilla: 8 euros, general / 10 euros, preferent Entrada anticipada: 6 euros, general, / 8 euros, preferent Entrada anticipada Amics d'El Foment: 5 euros, general / 7 euros, preferent
Horari: 21:30

There Was a Fiesta! At Carnegie Hall

El primer i últim concert de Patty Lemon i Martin Bennet

There Was a Fiesta! és un concert i una obra de teatre al mateix temps.

Un espectacle híbrid, una comèdia-concert, un format creat especialment per a explicar la història de Patty Lemon i Martin Bennet: dos cantants de jazz oblidats als marges de la història musical del nostre país que van estar a punt de triomfar a la indústria discogràfica nord-americana.

Prenent com a fil conductor les cançons de l'únic concert que Patty Lemon i Martin Bennet van oferir al mític Carnegie Hall de Nova York l'any 1959, There Was a Fiesta! explica la rocambolesca història d'aquesta parella. Una cantant andalusa i un cantant català que es van conèixer a la Barcelona dels anys 40 i que van acabar jugant un paper determinant en el desenvolupament de la música moderna.

There Was a Fiesta! és una comèdia de Salvador S. Sánchez i Cinta Moreno que compta amb la col·laboració de la formació de jazz barcelonina Joel Moreno Codinachs Trio.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook