Teatre a Barcelona

Psicosi de les 4:48

0 vots
Psicosi de les 4:48
Psicosi de les 4:48

Teatre de l'Aurora

Carrer de l'Aurora (Plaça de Cal Font), 1 08700 - Igualada

Web oficial
del 18 al 19 de Febrer de 2017
15 € / 12 €
Horari: Dissabte a les 21 h Diumenge a les 19 h

Un text colpidor de Sarah Kane, autora de culte a nivell internacional, interpretat magistralment per la coneguda actriu Anna Alarcón. Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriu.

4:48 no és un codi secret. És l'hora exacta de la matinada quan les drogues del tractament antidepressiu comencen a deixar una mica clar el cap abans de perdre l'efecte del tot i donar pas, novament, a l'angoixa. També és l'hora amb més suïcidis. Aquest és el moment escollit per Sarah Kane per retratar la seva experiència personal amb la malaltia que va fer que aquest text fos, finalment, l'últim.

La coneguda actriu Anna Alarcón protagonitza aquesta peça clau de l'obra de Sarah Kane, dramaturga britànica de culte a nivell internacional. L'actriu realitza un treball d'entrega absoluta damunt l'escenari, amb una interpretació intensa i plena de matisos que deixa als espectadors clavats a la butaca. Un treball reconegut doblement amb el Premi BBVA de Teatre 2016 al millor espectacle i a la millor actriu. Alarcón compta amb una llarga trajectòria en teatre (com Sé de un lugar, que vam veure a l'Aurora) i a la televisió (La riera, Pop ràpid, El cor de la ciutat, etc).

Autora: Sarah Kane / Traducció: Anna Soler Horta / Direcció: Moisès Maicas / Intèrpret: Anna Alarcón / Gest i moviment: Guille Vidal-Ribas / Espai i elements escènics: Toni Giró / Il·luminació: Raimon Rius / So i direcció tècnica: Daniel Gener / Vestuari: Pi Piquer / Assistent direcció i regidor: Albert Massanas / Producció: The Three Keatons / Agraïments: Iván Morales (assessorament a la direcció)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook