Teatre a Barcelona

Andrea Chénier Umberto Giordano

0 vots
Andrea Chénier Umberto Giordano
Andrea Chénier Umberto Giordano

Gran Teatre del Liceu

La Rambla, 51 08002 - Barcelona

Telèfon: 934 859 900
Web oficial
del 9 al 28 de Març de 2018

Kaufmann, Álvarez i Radvanovsky lluitaran per la llibertat i l'amor durant la revolució francesa

Andrea Chénier és una història d'amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. L'òpera s'emmarca en ple verisme, amb el seu compromís per la plasmació de la realitat i amb un gran efectisme vocal i orquestral.

Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, formarà part d'un dels repartiments programats. Dos càstings amb tres tenors: el paper titular serà assumit també per Antonello Palombi i Jorge de León, al costat de Sondra Radvanovsky i del baríton Carlos Álvarez, un dels Gérard de referència actuals.

La posada en escena de David McVicar subratlla la força de la partitura, en el marc de l'esplèndida escenografia de Robert Jones i amb figurins de Jenny Tiramani.

Descarrega't aquí la sipnosi a càrrec de David McVicar (en anglès).

Andrea Chénier

Dramma istorico en quatre actes. Llibret de Luigi Illica. Estrena absoluta: 28/03/1896, Teatro alla Scala de Milà. Estrena a Barcelona: 12/11/1898, Liceu. Darrera representació al Liceu: 17/10/2007. Total de representacions al Liceu: 49.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook