Projeccions Cine a Barcelona

4t Cicle de cinema de l'EOI Berguedà: 'Aquarius'

0 vots
4t Cicle de cinema de l'EOI Berguedà: 'Aquarius'
4t Cicle de cinema de l'EOI Berguedà: 'Aquarius'

Teatre Patronat de Berga

Plaça de Sant Pere, 1 08600 - Berga

Web oficial
18 de Febrer de 2020
Horari: 20:15

L'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) del Berguedà organitza un nou cicle de cinema els dies 4, 12 i 18 de febrer. La iniciativa vol fomentar cultures i idiomes diversos a través de la unió del cinema, la cultura i el llenguatge. En aquesta quarta edició es projectaran en versió original tres pel·lícules ben consolidades en la història del cinema d'Estats Units, França i Brasil. Les sessions són obertes a tothom i el visionat de la pel·lícula és gratuït.

Al final de cada projecció s'oferirà un pica-pica temàtic en relació amb la gastronomia típica del país de la pel·lícula que té un cost de 5 euros (públic general) i 3 euros (alumnes i antics alumnes). També s'ofereix un abonament per als tres dies de 13€ (públic general) i 7€ (alumnes i antics alumnes). Aquests tiquets es poden comprar anticipadament a la nostra escola o a la taquilla del Teatre Patronat el mateix dia de la sessió.

Pel·lícula: 'Aquarius' (Brasil, 2016)
('Doña Clara', a Espanya)

Sinopsis: La Clara, una excrítica musical de Recife de 65 anys, viu retirada en un edifici particular, l'Aquarius, construït a la dècada de 1940 sobre la distintiva avinguda Boa Viagem, que voreja l'oceà. Un important promotor ha comprat tots els apartaments, però ella es nega a vendre el seu i emprèn una guerra freda contra l'empresa que l'assetja. L'estressant situació la remou i la porta a pensar en la seva vida, en el seu passat, en els seus éssers estimats.

Fitxa tècnica:

Direcció: Kleber Mendonça Filho
Repartiment: Sônia Braga, Humberto Carrão, Maeve Jinkings, Irandhir Santos
Gènere: drama i suspens
Durada: 140 min.
Idioma: portuguès
Subtítols: castellà
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook