Projeccions Cine a Barcelona

Curtmetratges per explorar la Terra

0 vots
Curtmetratges per explorar la Terra
Curtmetratges per explorar la Terra

Caixa Fòrum Barcelona

Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6 08038 - Barcelona

Web oficial
del 21 al 22 de Abril de 2018

Forma part de: Explorant el planeta amb el cinema

Per celebrar el Dia Internacional de la Mare Terra, CosmoCaixa ofereix la projecció d'un seguit de curtmetratges seleccionats de la 24a edició del Festival de Cinema del Medi Ambient. Aquests documents pretenen conscienciar sobre els problemes que afecten la Terra amb la finalitat d'assolir una harmonia sostenible entre les necessitats socials, econòmiques i ambientals de les generacions presents i futures.

El coneixement i la divulgació a través del cinema és un bon motor per prendre mesures i solucions contra els grans reptes ambientals mundials. Els curtmetratges que s'ofereixen en aquesta projecció són els següents:

I SWEAR (Pier Henri Gibert, 2016, Suècia/França, 10 min)

L'ecologia no és una obligació, és una oportunitat!

EL HOMBRE DE AGUA DULCE (Alvaro Ron, 2017, Espanya/EUA, 17 min)

En un poble enmig del desert de Califòrnia que pateix una sequera terrible, una nena de deu anys s'enfronta amb el seu avi per evitar que vengui l'aigua de la seva propietat i li proposa un pla descabdellat per ressuscitar el riu que s'ha assecat.

ZONA 84 (Lonan Gracia, 2016, Espanya, 15 min)

Zona-84 és un curtmetratge de ficció futurista ambientat en una Barcelona postapocalíptica, amb un transfons de crítica social relacionat amb l'abús de poder aplicat als recursos bàsics de la Terra.

EL PESCADOR (Ernesto Arenas, 2016, Mèxic, 15 min)

Enmig d'una llacuna contaminada, en Santos, l'últim pescador d'un poble, està a punt de renunciar a la seva feina, però una llum etèria el condueix a trobar-se amb una dona misteriosa que li ensenyarà una altra opció.

CUANDO LOS GLOBOS VUELAN (Jilli Rose, 2017, Austràlia, 4 min)

Aquest colorit curt d'animació acosta els infants a un tema difícil: la presència de brossa als canals d'aigua.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook