Llibres a Barcelona

Bibliolab: L'hort dels flipbooks

0 vots
Bibliolab: L'hort dels flipbooks
Bibliolab: L'hort dels flipbooks

Biblioteca del Casino

Passeig Pere III, 29 08240 - Manresa

Telèfon: 93 875 36 36
Web oficial
13 de Gener de 2018
Horari: 11:00

Cal inscripció prèvia. Aforament limitat

Tipus de públic: a partir de 6 anys fins a 99 (poden ser grups intergeneracionals)

Àmbit: artístic

A càrrec de A Home In Progress Film

Bibliolab L'hort dels flipbooks

L'hort dels flipbooks és un taller d'iniciació al cinema d'animació i a la vegada una peça de creació contínua. La particular tècnica que es propoa consisteix en una intervenció atzarosa al deixar que els retoladors taquin el paper -el que en diem plantar un flipbook- i una intervenció controlada on cada participant dibuixa en un d'aquests flipbooks -la collita-.

L'activitat s'inicia plantant un flipbook i collint-ne algun dels que ja estan plantats. I al final del taller, cada participant pot emportar-se el seu treball o deixar-lo, però el que sí que és segur és que haurà deixat plantat un nou flipbook per a que l'activitat pugui continuar amb una altra gent, en un altre moment, en un altre lloc.

D'aquesta manera, cada taller parteix de la feina realitzada en una sessió anterior i deixa plantada la possibilitat d'un nou taller futur.

Aquest valor d'obra col·lectiva compartida, de suma de gestos que creen contingut, és un dels eixos pedagògics i una forma d'enfocar el treball d'animació d'autor.

Aquest taller es planteja des del principi amb la consciència i desig que les biblioteques no siguin tan sols contenidors i esdevinguin generadores de material.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats