Exposicions a Barcelona

The Heroine's Journey' de Chris Aerfeldt

0 vots
The Heroine's Journey' de Chris Aerfeldt
The Heroine's Journey' de Chris Aerfeldt

Muxart. Espai d'Art i Creació Contemporanis

Plaça de les Hores, s/n 08760 - Martorell

Telèfon: 937 742 223
Web oficial
del 4 de Octubre al 16 de Desembre de 2018

Chris Aerfeldt inaugura 'The Heroine's Journey'. La pintora va néixer a Austràlia de pares estonians refugiats. Va preparar-se com a professora d'art i es va consolidar com a dissenyadora de moda abans de tornar a l'escola d'art.

Després de graduar-se, Aerfeldt va ser premiada amb la prestigiosa Beca Samstag, que li va permetre viatjar a Londres per completar el Màster de Belles Arts a la Universitat de Chelsea d'Art i Disseny. Va decidir quedar-se a Europa i es va mudar a Montpellier.
Els seus quadres han estat exposats a Austràlia, Corea del Sud, Regne Unit i França, i adquirits per col·leccionistes prestigiosos com Charles Saatchi, David Roberts i la Universitat d'Arts de Londres. Recentment, ha començat a treballar en un estudi a Barcelona.

L'art d'Aerfeldt representa el funcionament del seu món interior; el desig d'aprofundir; vol viure una vida significativa fins i tot dins de les limitacions de les tasques insignificants i rutinàries diàries.

Un dels seus quadres apareix en el curtmetratge 'Hannah Rosenthal' que ha estat seleccionat pel Festival de Cinema de Girona que se celebra del 25 al 29 de setembre. La seva directora, l'australiana Naomi Lisner, assistirà a l'esdeveniment i ha convidat Chris Aerfeld a la projecció del mateix curtmetratge el 28 de setembre.

La directora del curtmetratge també assistirà ala inauguració de l'exposició a Martorell.
Tot va succeir perquè una pintura de la Chris Aerfeldt estava a la casa d'un col·leccionista d'art de Melbourne on es filmava el curtmetratge, va ser la seva pintura a la paret la que apareix darrere l'acció. Per casualitat, la dona de la seva pintura era la viva imatge de l'actriu/directora/escriptora! Va contactar amb ella i es va acordar que es podria utilitzar la pintura en el cartell de promoció del curtmetratge. El film va ser presentat en diversos certàmens i, afortunadament, va estar seleccionada per Girona. Ja ha guanyat un premi al Festival de Honolulu.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Exposicions

Exposició 'Martorell en temps de Joan Cererols'

Lloc: Centre d'Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna - Martorell

Data: del 18 de Novembre de 2018 al 9 de Juny de 2019