Exposicions a Barcelona

Exposició Malanje/Kutala – Projecte de Mans Mercedàries

0 vots
Exposició Malanje/Kutala – Projecte de Mans Mercedàries
Exposició Malanje/Kutala – Projecte de Mans Mercedàries

L'Enrajolada, Casa Museu Santacana

C/ de l'Aigua, 1 08760 - Martorell

Web oficial
del 17 de Novembre al 17 de Desembre de 2017
Horari: Dijous i divendres de 18h a 20h i dissabtes, diumenges i festius de 12h a 14h.

L'estiu de 2015, l'Ignasi Aballí, un membre de l'ONG Mans Mercedàries, va estar a l'orfenant Kudielela de Malanje (Angola) per fer KUTALA, el seu Projecte de final de carrera.

Kutala és un projecte de cooperació social que ha actuat a Malanje (Angola) i Barcelona amb l'objectiu d'oferir, a través de la fotografia, educació artística i emocional a infants i joves que viuen en entorns vulnerables. Hem intervingut directament en la vida dels participants del projecte oferint-los nous canals de pensament, gestió de les emocions i mitjans de relació amb el seu entorn als quals, a causa de la seva situació, no han tingut accés.

Kutala s'ha realitzat a l'orfenat Kudielela a Malanje (Angola) que porten les Mercedàries i que l'ONG Mans Mercedàries recolza des de la seva creació l'any 2002, i a un dels centres de la Fundació Pere Tarrés al barri de Poblenou, Barcelona, amb nens i nois d'entre 8 i 25 anys.

El treball d'aquest Projecte s'ha preparat per a que sigui exposat. Ja s'han fet dues exposicions, la primera de las quals va ser a Malanje, on els nens de Kudielela van ajudar a muntar-la.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats