Exposicions a Barcelona

Diversitat

0 vots
Diversitat
Diversitat

Centre Cívic Selves i Carner

Amades. C. Sant Blai, 14 08241 - Manresa

Web oficial
del 4 al 27 de Setembre de 2019
Horari: De dilluns a divendres, de 16 a 21 h

Realitzada pels joves del Casal de Joves La Kampana.

Durant una setmana del mes de març de 2019 es va disposar d'un espai creatiu amb revistes i material fungible al Casal de Joves La Kampana per treballar la diversitat que ens mostra les diferències entre les persones. L'èxit d'aquesta varietat implica l'acceptació d'aquesta pluralitat i veure la riquesa que ens dona la humanitat.

Es tractava de reflectir sobre el significat de la diversitat per cadascun dels joves participants. El procediment i desenvolupament del projecte expositiu va ser, explicar als i les joves l'objectiu d'elaborar un material artístic, creant persones diverses, diferents, amb varietat, amb imaginació, tot segons l' inspiració de cada un/a i utilitzant la tècnica del collage; en definitiva reflectint la realitat del Casal de Joves i la gran diversitat que existeix.

Per donar veu a aquesta diversitat i creativitat juvenil, es valora el fet de treure-li profit i es va crear una exposició, que no només la puguin veure la resta del joves del casal, sinó tota la població, és per això que l'exposició "Diversitat" es traslladarà per diferents equipaments de la ciutat de Manresa.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook